Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (233)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, proč jsou ty filmy z posledních 10-20 let takový sračky.Zajímavosti:natáčení trvalo přibližně měsíc....To přece není možný,aby to mělo nějakou kvalitu, když se jede na první dobrou.Edit:Polívková nepatří vůbec do filmu.je ve všem stejná a navíc hnusná.Sory, Aničko, vypadáš jak fotr.Když vidím už jen tvůj rypák a pak slyším, jak huhláš, je mi zle a vypínám.A Brutus:))))Vidláckej rock pro vylitý vidláky ()

KNicole 

všechny recenze uživatele

Film s Evou Holubovou bych si pustila, i kdyby kývla na roli v Čelistech. Ale tady mě kromě ní přitáhlo i duo Polívková a nejmladší Geislerová - obě představitelky archetypálních trubek a poděsů, co na normálního chlapa nenatrefí, a když jo, uteče jim od oltáře. Samozřejmě už z titulu filmu tady jejich role nebyla v ničem jiná. Akorát to tentokrát hrály obě naráz. Ale příjemně mi tu sedly, a co víc - šokovala jsem samu sebe, když mě to v prvních minutách dokonce začalo bavit a několikrát jsem se spontánně zasmála. Bavily mě nasbírané stereotypy o dezertérovi z Moravy, co jednou ročně opustí Prahu a přijede na oběd k široké rodině ("To se tam teď u vás nosí?" "Ty ses tam ale spravila!"), i výkon opilé Polívkové, která po všech slivovicích vypadala zcela totožně s opilým Polívkou v Dědictví. Bohužel nastavená laťka celkem rychle klesla na klasický český podprůměr, a zvlášť od druhé poloviny se to táhlo tak nesnesitelně, že jsem se modlila, ať už si tam toho Plesla konečně některá vezme. Boba Klepla s Holubovou ale v manželském páru stojí za to vidět v každém dalším filmu. Na českou kotlinu lepší než drátem do oka - takže dvě hvězdy. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděno ve výletním autobuse, takže jen díky atmosféře se plácám přes kapsu a dávám dvě hvězdy. Ale jinak absolutně nechápu, proč se na něco takového dávají prachy a proč se takových projektů účastní dobří herci. Komedie má být úplně ztřeštěná, nebo ftipná, ideálně obojí. Tohle bylo zase jenom trapný. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivě to nebylo až tak zlé. Film hodnotím v rámci žánru: Česká komedie současnosti. A tam si ty tři hvězdy asi opravdu zaslouží. Ano bylo to chvilkama hloupé, místy velmi velmi naivní a nerealistické, konec pak už vysloveně stupidní. Ale je to film s poměrně solidním a symaptickým hereckým obsazením - Anna Polívková, Bob Klepl, Jaroslav Plesl, tihle všichni dělají snímek koukatelnou a pohodovou komedií. Aneb má očekávání byla tak malá, že film mohl v podstatě jen mile překvapit. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Nesikovne vypointovane vtipne sceny ztraceji vtip a nebiraji na trapnosti. Bohuzel tohodle je film neskutecne plny. Krome toho zase priblbla ztrestenost scen, kterym se proste neda verit, ze by se to nekdy mohlo stat. Pokud by to bylo s vypravene s nadhledem, bylo by to o necem jinem. Pak priserny productplacement - zkratka NOVA produkce. Skoda tech hercu, ktery se snazili, ale blby scenar dostal film do zanru blba komedie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)

Reklama

Reklama