Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Neteř Hugha Weavinga v plavkách, s kuchyňským nožem, nebo brokovnicí, vyberte si. Hororová variace na Sám doma opepřená trochou satanismu. Úvod se snovou chůvou, kterou by chtěl každý kluk (a nejenom kluk) naladí tu správnou vlnu a následně se přelije v krvavou likvidaci zlých noshledů krásné blondýnky. Často je to přepálené a McG jako by se vykašlal na konzistenci a dramaturgii, ale mě to bavilo až nečekaně hodně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mě tyhlety teen horory jaksi nejdou pod čumák. Světlou výjimkou bylo snesitelné Všechno nejhorší díky napaditému scénáři a sympatické hlavní hrdince. U Chůvy jsem doufal v něco podobného. Navíc solidní hodnocení a známý režisér určité naděje skýtali. Výsledek je ovšem takový že i přes kratičkou stopáž jsem se dost často nudil. 40% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HA! Nekompromisní odpověď na šitózní Better Watch out. Žabař McG proškolil Peckovera jako poseru ze školky. The Babysitter je vším čím se upachtěný BWO snažil být a aby to nebylo málo pro jistotu to B. uhrál ještě o několik levelů výše. Nápaditost, nadhled, nadsázka a vtip tvoří tak konzistentní mikrosvět, že pro mě nebyl absolutně problém celou tu hru přijmout, královsky se u toho pobavit a svým způsobem snad i dojmout.... V rámci grindhousovských guilty pleasure ujeťáren, plný kotel :D ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Aj keď väčšina detí v jeho veku už dávno môže zostať doma sama, Cole (Judah Lewis) má ešte stále babysitterku. A to nie len tak nejakú. Jeho babysitterka Bee (Samara Weaving) je jeho najlepšou kamarátkou a ako jediná ho dokáže vnímať takého, akým naozaj je. Ale keď sa Cole rozhodne, že v jednu noc nepôjde spať a zistí, čo sa v dome deje počas dlhých nocí, začne sa preňho najhoršia nočná mora. - Netflix v posledných týždňoch v hororovej oblasti boduje a všetko vyvrcholí už o dva týždne najväčšou hororovou udalosťou roka. The Babysitter sa vydaril parádne. Scenáristicky to je velmi zábavné a nápadité, a keď mám pravdu povedať, pán Brian Duffield by si v hororovom žánri, ktorý si neustále vyžaduje niečo inovatívne, určite urobil dobré meno. Prekvapilo ma aj to, aké krvavé to bolo a kolko extrémnych úmrtí sa tu objavilo. Herci zahrali perfektne (Bella Thorne no comment, obviously) a na deťoch je vidieť, že majú talent a v budúcnosti o nich ešte budeme počuť. Tiež sa mi páčilo pokrytie témy šikany, pretože v týchto sociálnych otázkach má tento žáner obrovskú silu. Na záver už len jediná otázka. Prečo bol ten idiot stále bez trička? + herečka z Scream, Boo! A Madea Halloween a Amityville: The Awakening + herečka z The Midnight Meat Train a 7500 + herečka z Ash vs Evil Dead + herečka z Mockingbird, Hidden a Lights Out + herec z Meet the Blacks ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mnozí tenhle film srovnávají s kouskem Better Watch Out. U mě na plné čáře vyhrává The Babysitter. Tahle jízda pro mě byla mnohem krvavější a hlavně zábavnější. Film obsahuje všechno to co v Better Watch Out chybělo ( nebo bylo v hodně malý míře ) a to je krev, akce a hlavně vtip. Stejně jako BWO i tady platí rada : Čím míň o filmu víte, tím víc si ho užijete. Tenhle kousek mě prostě bavil a za sebe ho můžu jen doporučit. K dokonalosti tomu sice pár věcí chybí, ale i tak se jedná o nadstandartní 4 hvězdičkovou podívanou. A nenechte se zmást. Není to horor, ale spíš komedie s prvky hororu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama