Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

robot Ron je kombinací tictacu a Baymaxe z Velké šestky a samotný film není zas tak originální,nicméně svoje poselství předává nenásilnou a zábavnou formou,takže bavit se budou děti i rodiče.Navíc ta zpráva je v dnešní době smysluplná a i kdyby ukázala jen pár dětem,že život není jen on-line ,netočí se jen kolem lajků a přátele je lepší mít živé a ne jen digitální,bylo by to super.A to samé platí i o rodičích...70% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek byl skoro k nepřečkání a celá ta selfie#share#befriend#like tématika mě fakt krkala. Kdybych to věděl, tak to snad ani nezačnu sledovat. Omleté klišé o samotáři, který je jiný a chce se kamarádit bla bla... Dáme mu ještě trhlou rodinu a bizárek máme komplet. Kluk se choval jak sedmiletej, hlavně na útěku do lesa, kdy ho zaskočilo, že věci na elektřinu se musí nabíjet, že prší, a člověk co má astma by si sebou měl vzít asi lék na astma. Ke konci se to, ač to nebylo snad ani možné, začalo vléct ještě víc a finální záchranná mise naprosto bez nápadu a vzruchu to jen dorazila. Ale všichni prozřeli a začali se kamarádit, tak asi fajn. Pro děcka asi dobrý, pro mě ne. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Čo sa môže stať keď sa umelá inteligencia stane vaším najlepším priateľom? Herecké obsadenie: Ani v pôvodnom znení nie sú nijaké zvučné mená a asi preto nemá animák tak silné promo ale o to viac tlačí na kvalitu. Prevedenie: Téma, ktorú zachytáva táto nová rozprávka je veľmi aktuálna. Pojednáva o priateľstve robota a mladého chalana, ktorý sa potýka s klasickými pubertálnymi neduhmi svojho okolia. Zvláda to s vtipom aj ponaučením a dá sa do hlavnej postavy dosť ľahko vcítiť. Pocity: Každý človek či už dieťa alebo dospelý si nájde v tomto animáku svoj proťajšok. Nakoľko je téma stále aktuálnejšia je to taký malý náhľad ako môže budúcnosť dopadnúť ak sa trocha zvrtne. Pridaná hodnota: Dobrá animácia, aktuálny príbeh a mravné ponaučenie. Dobrá gradácia príbehu. 90% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. 3/4 filmu naprosto excelentní, poměrně slabší start a dalo se předpovídat, co se stane, ale skrývalo to i mnoho pěkných okamžiků. Bavil jsem se, měl jsem za to, že to bude další tuctovka. Zvrat však přišel asi 20 minut před koncem filmu (pozn. v nemocnici), kde vše přestalo dávat smysl a změnilo se to jen v akční tuctovku o ničem. Až pak posledních 5 minut zas dobrých. Je to jako kdyby měl ten film končit onou nemocnicí, ale někdo řekl NE, MÁLO AKCE, BUDEM PORAČOVAT a na sílu přidali ještě 15 minut naprosto zbytečného obsahu... Kdyby to skončilo tam, resp s nějakým dobrým rozuzlením, dám tomu možná i 5*. (Samozřejmě je to mířené pro menší publikum, nejsou tam žádná komplikovaná témata). ALE právě tím, jak neskutečně pohnojili ten konec, měl jsem sto chutí tomu dát i 3*... Když si všam vzpomenu, jak jsem se v průběhu bavil a vlastně ani ten konec nebyl špatný, dám tomu rozumých... B-b-B-boT? 75 % ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 80 minut je to parádní animák o klukovi co má rozbitého robota co je jiný a dělá věc jinak , aby se to v zbývajícím čase totálně posralo dala se tam scéna jako by z Mission Impossible, která je tupá a trapná a ani konec se nepodařil navíc tam musely narvat ty sračky z MeToo . Navíc z chlápka co jich zde chtěl zachránit udělaly záporáka  což nedává smysl vzhledem ke scéně v lese z bývalého šéfa udělaly debila, který ničemu nerozumí pak jim ho asi bylo líto tak ho obrátily k dobru. Kdyby to končilo tou záchranou z lesa s tím, že jich to donutilo ke změně šel bych i na 4 hvězdy minimálně  takhle hvězda bohužel dolů a mírně nadprůměrný animák. Jinak konec mě připomněl Velkou šestku a scéna v tom cloudu zase Raubíře Ralfa a internet. Jinak jak ten kluk tak ta holka  za celý film nic pozitivního nepředvedou ta holka se změní jen díky tomu, že si z ní udělají srandu na internetu přičemž se to dalo klidně zpravit mohla to označit za fake nebo stačilo říct, že je to hrané nebo fotomontáž  a pomůže mu jen tím, že zamlčí kde je a ten kluk mu nepomohl vůbec a změnil se jen díky tomu , že ho nikdo nesledoval na profilu  což je blbost jelikož i kdejaká sračka má minimálně jednoho sledujícího. 60 procent ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)
  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)

Reklama

Reklama