Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když se setká geniální komik Eddie Murphy s Danem Aykroydem a Jamie Lee Curtisovou? Vznikne nadčasová komediální klasika okořeněná ztřeštěným satirickým humorem. Murphy exceluje v roli pouličního podvodníčka, který dostane šanci vyměnit si své místo s úspěšným obchodníkem s komoditami (Aykroyd). Náhlý zvrat štěstěny je však jen krutým vtípkem dvou znuděných a nechutně bohatých bratrů (Don Ameche a Ralph Bellamy), kteří spolu uzavřeli jalovou sázku. A když pravda vypluje napovrch... následky budou vskutku k popukání. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Mám ešte niečo rozbiť?" Výborná komédia s dobrým príbehom, hoci toho humoru vzhľadom na žáner by sa patrilo pridať, ale nevadí. E. Murphy ešte v časoch najväčšej slávy, ééj a čo by dnes dal za vtedajšiu popularitu... Od premiéry ubehlo veľa času, J.L. Curtis je stále sympatická žena, ale vtedy bola sexi. Neviem o inej herečke, ktorej by lepšie sedeli krátke vlasy...80%. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vznikol v roku keď som sa narodila. Trochu starší, ale predsa dobrý film. Výborná zápletka, výborný scenár, skvelí herci a zábava úplne diváka tak vtiahnu do deja, že absolútne nezáleží na kvalite snímku (myslím to tak, že v HD kvalite to človek určite nenájde :-) Veľmi dobre som sa bavila... ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie o výměně rolí mezi chudákem, co žebrá na ulici a boháčem z burzovních kruhů. Díky sázce dvou znuděných makléřů, se oba přesvědčí, jaké je to být v kůži toho druhého. Bavil jsem se znamenitě a tenhle film patří mezi mé nejoblíbenější. Všichni herci tu odvádějí skvělou práci a ve scénáři není téměř žádné hluché místo. Vřele doporučuji lidem, co se rádi smějí. 90% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak už jen kvůli tomu, že tenhle kousek přímo doporučuje v Kingsman pan Kinsman :o). Edieho můžu hlavně jako Axla v Policajtech z B.H., ale tady se mu to náramně povedlo. Taková nevinná, prastará komédie, no i když nevinná ani nevím, páč se tam docela jako ženský odhalovaly. Nejvíc samosebou někdejší sex bomba J.L. Curtis, která měla skutečně vnady velmi vnadný... Scénář je hodně dobrej, takže na to, že je to takle stará vykopávka, je to kvalitní podívaná, obzvlášť takle v neděli po slučně bujarý sobotní zkoušce... ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Určite jedna z najlepších komédií možno na celom svete. Film, ktorý nevyniká ani svojou dĺžkou, ani rozpočtom a ani zárobkom. No aj tak bol robený zo srdca, a bolo to na filme vidieť. Addie Murphy, jeden z mojich obľúbených hercov a bol fakt skvelý, rovnako Dan Akyrod (musím uznať, že sa u mňa zviditeľnil práve pri tomto filme). Píše sa rok 83, a natočil sa jeden z mojich obľúbených filmov ... 90% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Když Valentine honí Winthorpa z vánoční párty chytne muže v kostýmu Santa Clause. Je to Mike Strug, televizní reportér, který je stále aktivní ve městě Philadelphia. (don corleone)
  • Budoucí švagr Jamie Lee Curtis Nicholas Guest se ve filmu objeví jako Harry. (Kulmon)
  • První volbou na roli Mortimera Duka byl Ray Milland. (don corleone)

Reklama

Reklama