Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jim Rash s herci ze seriálu Stranger Things a dalšími hosty probírá poslední epizody a na povrch vyplouvá nejedno tajemství. Pozor: Prozradí i pár zvratů v ději! (Netflix)

Recenze (7)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Beyond Stranger Things je 7 krátkych posedení moderátora Jima Rasha s tvorcami seriálu bratmi Dufferovcami a ostatnými hercami tohto sci-fi fenoménu. Každé posedko trvá niečo medzi 15-25 minút a tým, že ide zväčša o mladých hercov, debaty sú uvoľnené a miestami aj vtipné. A človek sa dozvie niečo navyše z natáčania, napr. koľko sa na pľaci improvizovalo a prečo tvorcovia použili takú, či onakú scénu. Pre fanúšikov fajn, pre ostatných skip. PS: Je dobré si dané rozhovory pozrieť po dopozeraní 2. série, lebo sa tu nachádza plno spoilerov a veľa sa debatuje aj o príbehu jednotlivých dielov. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná talk-show natočená ve formě "film o filmu" nebo spíše "seriál o seriálu", ve které si vždy několik hlavních představitelů sedne a pokecají o převážně druhé sérii Stranger Things. Určitě to není žádný zázrak, ale je to další možnost, jak vidět tyto herce + režiséry seriálu pohromadě a sledovat, že chemie mezi nimi funguje úžasně i mimo kameru a zároveň se u toho i bez problémů zasmát. 70% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tak jako jsou filmy o filmu, tak toto je seriál o seriálu formou podcastu s tvůrci. Dle očekávání se samozřejmě všichni poplácávají po zádech a chybí tomu jakýkoli kritický odstup či aspoň méně fanboyovský moderátor debaty, ale pod povinnou PR rovinou je i velká spousta zajímavých pohledů "za oponu"; speciálně když mají slovo přímo Dufferovic chlapci. Vyloženě si to říká o výpravu na plac, zachycení praktických efektů či podobných témat, ale na to se tu nehraje. Ovšem je třeba uznat, že tomu nemálo pomáhá jeden prostý fakt; a sice že oné sympatické omladině vzájemná chemie evidentně funguje i mimo rámec jejich postav. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohled do zákulisí ST v podobě krátkého podcastu. Po dokoukání třetí série je tohle přesně to, co jsem potřeboval. Kromě zajímavých historek z natáčení jsem se dozvěděl i spoustu věcí o hercích, jak přistupovali k hraní, jejich teorie ohledně budoucích sérií, atd... Kromě toho bylo pěkné vidět velmi nadšeného režiséra Levyho a charismatické bratry Dufferovy. Od ostatních “filmech o filmu” se to liší tím, že moderátor je opravdový nadšenec a vše probíhá v přátelské atmosféře. Mohlo to být ovšem delší, a jít trochu více do hloubky. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

S výnimkou obsažnejších posledných dvoch epizód, sa z Beyond Stranger Things dozviete v podstate len to, že Gaten Matarazzo bol do role Dustina vybratý jednohlasne, okamžite ako prišiel na konkurz. Zvyšok sú hlavne pohľady jednotlivých hercov a tvorcov na príbeh, a chémia, medzi všetkými. Fakt hodne im to spolu ladí ako celku a atmosféra je tam hodne priateľská. Gaten a MBB (ktorá otvára aj zatvára show epizódami 1 a 7) si to hodne užívajú, napríklad taká Sadie Sink je skôr zakríknutá, a aj tak im to všetkým spolu hraje ako hodinky. Hovorím to od začiatku, že ten cast je bomba. Zamrzí len absencia Winony Ryder. ()

Zajímavosti (1)

  • Winona Ryder (Joyce Byers) je jedinou hlavní postavou ze seriálu Stranger Things (od r. 2016), se kterou nebyl v dokumentárním seriálu Beyond Stranger Things veden rozhovor. (LUKICKK)

Reklama

Reklama