Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (98)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepý pád drogového krále opět v bezchybném podání Wagnera Moury. Tím že se Escobar ocitá v ještě větších problémech má šanci herecky zazářit ještě víc. Jeho igonorace u hereckých cen je dost tristní. Perfektní spád, každá epizoda odsýpá a všechno graduje k očekávanému konci. Je to dokonalá výpověď o jedné zemi a době. Myslel jsem že s Escobarem seriál skončí, a proto mě potěšil příslib do budoucna - "Agent Peña, how much do you know about the Cali cartel?" . ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla hlavně o Patronově vzestupu, druhá o jeho velmi pozvolném pádu a nelítostné štvanici na něj. Sice je stylově a atmosférou o něco přímočařejší a jednotvárnější, ale celková kvalita naštěstí zůstala zachována. Vynikající dílo jak v rámci historických akčních dramat, tak v kontextu fenomenální současné seriálové tvorby (platí pro obě řady). 90 % ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem už říkal, nejsem znalcem života PE. Ale na konci první série jsem si podle nějakých všeobecných přehledech říkal, co bude v té druhé. Těšil jsem se, že tam bude něco o čem vlastně nevím, nebo se nemluví. A taková věc tam byla vlastně jen jedna. Zbytek byl o neúspěšném pronásledováni, skorochycení a úniku Pabla. Možná tam bylo něco víc, ale já to moc neviděl. Takže se mi vlastně potvrdilo jak moc toho bylo v té první. Kolem a kolem to ale vše bylo poutavé. Peňa je super a jsem rád, že to vypadá, na ústřední postavu třetí řady. Svým způsobem mi je líto, že se s Pablem loučíme, ale na druhou stranu si rád dám něco nového. Za dobové fotky a záběry dávám plný počet. 90 procent ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako som odkladal Breaking Bad či Better Caul Saul otáľal som aj nad seriálom Narcos, nkoľko som si ho útržkovito pamätal z niekoľkých náhodne zhliadnutých epizód v spoločnosti kamarátov ale nakoniec som sa odhodlal pozrieť si ho celý (teda zatiaľ prvé dve série) a musím povedať že z taktiky pozriem čo najviac noviniek prechádzam na taktiku pozriem tie najväčšie pecky, aj keby to malo byť po druhýkrát. Ako spomína Jaro, hlavný hrdinaje fenomenálny, rovnako tak Los Pepes, tu sa človek rozhodne nenudí. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je o velký kus slabší, než série předchozí. Skoro žádné zapamatovatelné scény, většinu děje zaujímají dialogy, je to strašně pomalé a nenápadité. Už ani styl vyprávění není tak propracovaný, co se dalo ukázat jedním prostřihem, řeší se několik dílů. Opravdu jsem měla problém se na to vůbec dodívat, a doufám, že další série bude tedy více napínavá a strhující. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (9)

  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)

Reklama

Reklama