Into the Badlands - Série 3 (2018) (série)
Miles MillarScénář:
Michael TaylorKamera:
Owen McPolinHrají:
Daniel Wu, Emily Beecham, Orla Brady, Aramis Knight, Ally Ioannides, Nick Frost, Chipo Chung, Sherman Augustus, Lewis Tan, Ella-Rae Smith, Babou Ceesay, Lorraine Toussaint, Eugenia YuanObsahy(1)
Cressida je v zajetí u Vdovy, a proto přichází Poutník s armádou temných, aby její území srovnali se zemí. Kanin doprovází Sunnyho a Bajieho do pustin. (HanzoBureshi)
Už mě začíná srát, jak ta šamanská černoška buzeruje a šikanuje. Na něčem se dohodli a ona sama to nedodržuje. A škorpioni takzvaní motýlci jsou posraní a tak dělají vše, aby v zadku byli, co nejdále.Sunny je úplně mimo. Neumí se rozhodovat a rozhoduje se vždy špatně. Plánuje se obrana z oblohy prší krev a Sunnyho sestra očividně mu chce a enchce pomoci sama neví. Někdo psal obrana 5 minut no spíš 2 mintuy a o ničem... Slabé strašně slabé... Proč je to tak slabé.... No a pak tam jsou bitvy normalní panáci vs nadrogovaní panáci, kdo ma asi tak šanci..Ja cekal, ze to zacne a ono to skončilo :D, tak ja nevím max 2/5 to hodnocení je prostě hype. ()
Sunnyho zbytečná cesta. Obrana pevnosti s taktikou na pět minut a pak nic? Trochu slabota. ()
Photo © AMC / Aidan Monaghan