Reklama

Reklama

Nu, pogodi!

  • Sovětský svaz Ну, погоди! (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Sovětský svaz, 1969, 3 min

Obsahy(1)

Příběh o začátku vztahu jednoho z nejslavnějších dua země. Vlka a zajíčka a jejich nekonečných honiček, pastí, proher a vítězství. (sator)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemělo tak tak slušnou animaci jako jednotlivé díly seriálu, ale i zde se dočkáme zábavného „laškování“ vlka s malým zajícem. Ač malý tak šikovný a vlk by měl přestat kouřit, jinak dostane vždycky pořádně na prdel. Jako malý jsem seriál miloval – tuto samostatnou jednohubku jsem viděl až dnes úplně poprvé, ale zasmál jsem se i tak… ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+1Sovětská napodobenina příběhů Toma a Jerryho, ale i tak mě to v dětství bavilo a naštěstí do toho Rusové nepřidali svou ideologii ;-). Divím se, že udělali jen těch 20 dílů, které se rychle okoukaly. Originál nepřekonaly a nakonec uděluji pěkné čtyři hvězdičky. Objevil jsem taky na těchto stránkách, že existovala i zkušební verze z roku 1969, kterou jsem si tady pustil a naštěstí to vzali do rukou lepší režiséři a animátoři, protože takto by to byl propadák, který hodnotím jen jednou hvězdičkou. PŘÍBĚH1 /// SMYSL0 /// ATMOSFÉRA2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA1 /// NÁLADA: 2 /// ART0 /// STYL: 0 /// CASTINGX (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama