Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Prastarý, nesympatický a brutálně nabalzamovaný Franta Gril v unylé, plagiátorské scénáristické mrdce za každou cenu, která úporně chtěla být zábavnější, vtipnější a coolatější, než nakonec byla. Karnahán je nejen mistr nudné akce s nesmírným talentem pro pičoidní dialogy, ale i retardovaný loutkovodič, a tak všechny ty profláklé držky vypadaly, jako by urputně soutěžily o titul mistra světa v toporném přehrávání. Třikrát po sobě omletá akční scéna, po níž následují ubíjející žvanivý konstrukt z hoven a závěr, co vypadá, jako by všichni na place náhle chytli úplavici a děsně se už na to toužili vysrat. Labutí plíseň velkého Mela, beroucího trapné, prkenné štěky, jehož patrně záhy uvidíme už jen po boku Wiliše v „Přímo-do-hajzlu“ počinech věhlasného holyúdského studia 21th Century Shit. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hraně zítřejších dvou a tří hvězd, ale na Hromnice o hvězdičku více, tedy jsem přimhouřil senzor a trošku tomu vesměs kýčovitému béčku polechtal ego vyšším hodnocením. Sice to někdo solidně odflákl, takže ta banda senilních panáků v čele s Melem vypadá při tom hraní jako ochotnický spolek místního geriatrického “ještě jsme na živu” oddělení, ale zbytek překvapivě odsýpá. Akční scény se docela povedly a sem tam upadnuvší vtip rozvlní hladinu jinak kolosálního scénáristického průseru. Není to nic světoborného, ale koukat se na to dá. Obzvláště pak lidé, preferující rutinu, nebo fanoušci repetitivních časových paradoxů budou chrochtat blahem. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka už se objevila v komedii, sci-fi, hororu a teď to tvůrci zkouší využít v akčním béčku. Frank Grillo každý den bojuje s bandou zabijáků a snaží se zachránit svět, ženu a porazit Mela Gibsona. Prolog je výborný, hýří nápady, Frank Grillo je cool a akce nevypadá vůbec zle. Bohužel nabušený úvod vydrží asi tak 15 minut a pak přijde nutná vysvětlovačka, která tempo zpomalí a přestože film chytí druhý dech, už to není taková jízda, jakou by si divák přál. V dnešní době se jedná o malý zázrak, ale přeci jen jsem čekal trochu více. Gibson silně nevyužit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama