Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po další divoké pařbě zaparkuje zbohatlický floutek a playboy Lenny svojí káru jen těsně vedle garáže, hned na dně napuštěného bazénu. A tátovi dojde trpělivost. Konec flákání, konec utrácení, konec toho být naprostý budižkničemu. Lenny se musí začít starat o patnáctiletého Davida s těžce nemocným srdcem, kterému podle lékařů zbývá pár měsíců života. David žije v sanatoriu a kromě operací toho vlastně moc nepoznal. V jeden moment se tak střetnou dva naprosto rozdílné světy, svět klubů, mejdanů, alkoholu a krásných holek se světem nemocnice, léků a operačních sálů. S tím druhým světem si ale Lenny moc starostí nedělá a začne se o Davida starat tak, jak prostě umí. „Jste bezstarostný ignorant a egomaniak. To je pro těžce nemocného kluka ideální,“ slyší od krásné lékařky. Rozhodne se, že to spolu dají a že si David musí užít, dokud to jde. Ukrást auto, jít na striptýz, do klubu, prostě jen nakupovat blbosti. A pak si David přeje, že by se chtěl zamilovat do nějaké holky. To je velký oříšek, ale nečekané kamarádství už je tak pevné, že začnou pracovat i na tom. Když se s někým stanete opravdoví kámoši, nese to sebou i jeden závazek – Spolu to dáme. A na plno, jako kdyby už nemělo být žádné zítra... což se ostatně může opravdu stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $20,089,000▐ Elyas M'Barek tak trochu na silu vtipným, hrajúci takmer zhýčkaného teenegera, ktorý vo svojej podstate už na pohľad otravný. Takže podľa toho tak aj tak zaujme. Občas niekde niečo fajn ale ináč ako celok dosť povrchné, necelistvé. /40%/ ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Typická německá "komedie", které naprosto chybí koule, takže všechno potenciálně vtipné se utne ještě před tím, než se to stačí rozjet. Taková soft verze Fakjů pane učiteli, včetně hlavního hrdiny. Akorát postavená na citovém vydírání. A matka nemocného kluka byla úplně příšerná po všech stránkách. Takovou nepříjemnou a nesympatickou kozu snad ani scénarista vymyslet nemohl. ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal nedotknutelné, ale ve výsledku jsem dostal něco úplně jiného. Když jsem byl v kině na Nedotknutelných, utkvěla mi v hlavě spousta kvalitního humoru, který odlehčuje lidské neštěstí a uspokojený kvalitním filmem jsem si pak zašel na pivo, jak je mým dobrým zvykem. Po shlédnutí "Spolu to dáme" jsem si žádné pivo nedal, ale pouze jsem vrátil prázdné láhve a popřemýšlel o tom, že bych si možná místo chlastu mohl konečně doděla vysokou školu a trošku víc volat mámě... ()

janesX 

všechny recenze uživatele

...a ja už som si takmer myslel, že žiadny Nemec nevie natočiť dojemný film. Marc Rothemund (Posledné dni Sophie Schollovej) to celkom zvládol a túto drámu (komédia to nie je ale snaží sa to ľudsky zabaviť) môžem s čistým svedomím zaradiť k filmom, ako napríklad Nedotknutelní, myslím že to nie je o nič horšie. 75%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, inšpirovaný skutočným príbehom zo Života, ktorý vás doslova chytí za srdce. Avšak celé je to zobrazený možno až príliš zjednodušene a miestami povrchne. Ale aj napriek tomu je odkaz filmu jasná. Typická a na mieru šitá rola pre Elyas M'Barek. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Elyas M'Barek na otázku, čo nového dokázal v tomto filme po hereckej stránke: "Povedzme to takto: Nikdy predtým som vo filme nenarazil športovým autom do bazéna, to bolo úplne nové. Dve autá boli úplne zdemolované." (Arsenal83)
  • Na konci filmu je záber na skutočnú dvojicu. (marek1972)
  • Film je podle skutečné události. (Comida)

Reklama

Reklama