Reklama

Reklama

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o kriminálku podle osvědčeného vzorce, kdy se kluk v zoufalé finanční situaci pustí na dráhu zločinu. Jediný rozdíl je, že tu na okraji společnosti žijí obdaření lidé, k nímž hlavní hrdina patří. Ale i když se jedná o šablonovitý příběh, vůbec to nevadí. Vyprávění má celkem solidní tempo, herci jsou sympatičtí a i když to tady vzhledem k rozpočtu a béčkovému statusu není žádná exploze efektů, tak to své jsem si tu našel (drony, roboti). Víc než jen uspokojivá jednohubka. 75% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vcelku napínák, obohacen lidmi se schopnostmi jak v Heroes, a zároveň to hraje trochu na city takovým tím.. kam až to povede zakazováním a zneužíváním těch "jiných" .. Logicky postavenej a bleskově ubíhající příběh o elektro troubovi a partě idiotů, kontra poldové jak vystřižený z nejprůměrnější akční kokotiny. Scifi to je tím, že to je taková slátanina, ale nakonec se to vše urovná, vyloženej masakr v tom nehledejte, oduševnělo ani jiný moudro taky ne, je to prostě příběh o elektrotroubovi co neví co se sebou, tak trochu zazlobí a pak se to dá vše do pořádku, bez lásky a bez zbytečných průtahů to diváka dovede k tříhvězdový spoko, a tím se to dá uzavřít, smáznout a zapomenout. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po stejnojmenném kraťasu jsem to čekal o dost lepší (viz můj komentář), ale zase to sklouzlo k mnohokrát viděnému. Příběh je klasické klišé, čili nikoho nepřekvapí, efekty, akce a napětí je zde fajn, ale to už je dnes standard. Herecké obsazení v pohodě. Dívá se na to dobře, ale nic převratného neuvidíte, takže klasické 3*. Hodnocení: 61/100. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potenciál na slušné béčko tu sice byl, ale tvůrci se rozhodli ho nevyužít a výsledkem je tak nevýrazná a nudná polosci-fi líznutá x-meny z wishe, která nenabídne jediný výraznější moment a z hlavy se vykouří dřív než doběhnou závěrečné titulky. Ale ono taky co čekat od filmu kde je nejlepší "herec" Stephen Amell (ten se sem ale jinak dost hodí, protože Code 8 je podobné X-Menům asi jako Arrow Batmanovi)...40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po epileptickém titulkovém úvodu a následném rozjezdu a la levná verze obšlehnutých X-Menů jsem byl trochu nedůvěřivý. Ale nakonec se z toho vyklubala svižná a neotřelá sci-fi kriminálka, která se zároveň tváří jako pilot k nějakému seriálu nebo jako první díl nějaké x-logie, s čímž bych neměl problém, docela rád bych totiž viděl pokračování. A doufám, že mutanti by to v něm lidem pořádně osladili, ačkoliv hrozba týnejdžerského pravdoláskařského telenovelismu je tu veliká a vážná (hlavní hrdina, zde trapný oidípek s xichtem třídního premianta, by si po skonu maminky třeba mohl něco začít s tou hezkou submisivní mulatkou a páchat s ní dobro, tedy až se dostane z lapáku). Nechci ale předbíhat a předjímat, zatím hodně příjemné překvapení. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama