Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (465)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 1 milión $ | Tržby: 70,6 miliónov $ | Ťažko vydržateľný film, nakoľko zo začiatku nápaditá, formálne očistlá forma zaujme, ale po pól hodine máte chuť film pretočiť na koniec. Možno som bol len v ten deň netrpezlivý, alebo bol Searching jednoducho príliž predvídateľný a jednoduchý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEZNAL JSEM JI. SVOJI DCERU...“ /// Další filmovej přírůstek na téma – co vlastně víme o svých dětech. Ne o těch v plenkách … Dlouho je to takovej „rozumnej“ (jakože takhle to nějak funguje) příběh. Dcera v píči a fotřík… vlastně postupně taky. Jde samozřejmě o sociální média, nejen Fcb, ale tak nějak všeobecně o jakýkoliv. O tom, jak se na nich chováme – zase všeobecně, takže film obsáhne skoro všechno. A ukazuje, co jsme (většinou) zač. Téměř všechno se odehrává online, nebo přes kamery – prostě taková je doba. A že se ztrácej děti? Taková je doba. Brzy to bude LIVE na netu. A zase bude civilizace o kus dál… Krimi drama ze současnosti pro ty, kteří si nás právě zapli. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zůstali jsme sami a nevím, za co doma můžu a za co (asi) ne. 2.) Zjistím co udělat, aby mě nikdo nenašel. 3.) Thx za titule „Sarinka.luc“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi štýlová vychytávka úplne prispôsobená dnešnej modernej dobe. Zaujímavé a napínavé do posledného momentu, pričom záver po obsahovej stránke tiež milo prekvapil. Vlastne väčšina dejovej linky sa skladá iba z čítania správ a sledovania pátrania prostredníctvom počítača, internetu a sociálnych sietí, no i tak som od toho nedokázal odtrhnúť zrak. Veľká spokojnosť, slušný nadpriemer. 80/100 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. A je hlúposť aby som tu rozpisoval veci, nech to nikomu nepokazím. Každopádne, hudba, scenár, formálne prevedenie a herecké výkony na jednotku. Napätie funguje. Rovnako aj dávkovanie informácií. Myslím si, že mnoho filmov sa pokúšalo o podobný koncept ale z môjho pohľadu je tento v rámci vnútorného fungovania a stotožnenia sa s hlavnou postavou veľmi uveriteľný a dramaticky zaujímavý. Určite stojí za videnie. Taký ten malý veľký film, ktorý prešumí kinami bez odozvy pričom uprostred plejády nezaujímavých blockbusterov značne vyniká. Low budget Gone Girl. A Asian people rules! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Wow tak tolik zvratů v jednom filmu jsem snad ještě neviděl. Skvělý film, který dávkuje napětí a nejistotu pomalu celý film, až ke konci si už říkáte wtf, jak je to možné, a přitom to všechno dává dokonale smysl. Velký plus ,že zpracováním je celý film přes webkamery, kamery a sociální média, což je pravděpodobně odkaz na dnešní dobu, a zároveň je to tak perfektně realistické a lidské, až z toho mrazí. Strašně dobře zahrané, že si člověk ani nemyslí, že je to film, ale fakt normální realita. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (52)

  • Když David (John Cho) objeví bratrovo tričko v Margotině autě a hledá číslo prostřednictvím svých kontaktů, lze vidět, že jedním z nich je režisér filmu Aneesh Chaganty. (Dr Lizal)
  • Detektívka Vick (Debra Messing) vyhlásila stav "únos" o 8:54 ráno, ale na Amber Alert je vidieť, že bol vydaný o 8:45 ráno. (Pat.Ko)
  • Margot je tínedžerka. Michelle La, ktorá túto postavu hrá, mala 30 rokov v čase premiéry filmu. (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama