Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (231)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Býtlsáci nám umožnili nahlédnout do jednoho z jejich obyčejných dní a dali stvořit film, za který jejich fanoušci platí zlatem. Hard Day's Night je mé (od nich) nejoblíbenější a tedy nejposlouchanější album a tak bylo sledování filmu velice příjemným zážitkem. Velmi milé a zábavné. Hrozivý děda je nejen děsivý, ale i spolu s Lennonem nejzábavnější. Velkou pozornost si však zaslouží také Ringo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi krapet pripomina Bazanty. Tady je humor sice spis slovni a je takovej jemnej anglickej a pisnicky tu jsou daleko lepsi, ale na druhou stranu, Les Charlots umi narozdil od Beatles aspon trochu hrat a jsou to daleko vetsi sympataci. Nejvic me tu vzdy pobavil ten uchylackej dedek, kterej porad delal nejaky problemy. Taky je tu hezky videt atmosfera koncertu. Takze nakonec pekny 4*, ale je to hlavne za toho dedka a super pisnicky. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Film i po letech ukazuje o čem byla Beatlmánie. Tento film nasál atmosféru tohoto fenoménu a dokáže ji i po letech předávat. I když se jedná o fikci, přesto i po letech vysílá charsima čtyř mladíčků a dnešního diváka. Na tom, že se kdysi dávno zrovna tihle čtyři klučíci sešli je fakt něco téměř magického a osudového. Snímek je navíc obdařen klasickým britským humorem a téměř nesrozumitelným dialektem. Osobně mám rád spíše pozdnější písničky, ty ranné mi přijdou jako vodrhovačky, ale když to vidím přímo z úst Johna a Paula, tak mě i tyto skladby dokážou strhnout. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď štvorica superslávnych umelcov prvýkrát prehovorila ( bez spevu ), povedal som si, to bude prúser. Trápne vtípky a až príliš neherecké a fádne prejavy. Jasné, sú to speváci, povedal som si. Nie každý má talent hrať. A opačne. Lenže ono sa to s pribúdajúcimi minútami začalo všetko chovať profesionálnejšie ( inklusive aj naši Beatlesáci ), vtipnejšie ( má to pár vynikajúcich hlášok ) a svižnejšie. Tak dobre, povedal som si. A dal som 4. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Plukovník je bůh a to je tak jediné... :-), ale nebýt toho, že je Beatles pro někoho legenda (mně osobně stačí jednou za půl roku pustit si Stars On'45) a vidět ten film poprvé za hlubokého totáče v roce 1985, které mně umožnilo vypadnout z reálu, mé hodnocení by bylo z filmařského hlediska podstatně horší.... Film je podle mého názoru stěží dosahující 2* ()

Galerie (138)

Zajímavosti (60)

  • Některé scény padly za oběť nůžkám ve střižně – například McCartneyho rozhovor s Islou Blair, dopravní zácpa na Arlington Road či záběry z hospody Portland Arms. (Robbi)
  • John Lennon napsal písničku "I'm Happy Just to Dance with You" speciálně pro George Harrisona, aby si podle jeho vlastních slov mohl také zazpívat a ukázat, co v něm je. (kosticka7)

Reklama

Reklama