Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Tamdydam

všechny recenze uživatele

Tohle se snad ani nedá objektivně hodnotit. Jste-li fanda Beatles, jako já, s chutí film dokoukáte. Přestože jde opravdu o neuvěřitelnou blbost, objektivně vzato bídně zpracovanou a nevtipnou. Ale vidíte Beatles v barvě, starosti stranou, posloucháte jejich skvělé písně, nemyslíte na nic,... a o to tu jde ()

sgt.paper 

všechny recenze uživatele

HUDBA-geniální Beatles co jste čekali HUMOR-tady to je dost ošemetná situace, určitě máme víc anglického humoru než v Perném dnu, ale někde to neni zas tak moc..... PŘÍBĚH-tady je první ale snesitelný zádrhel, provedení nápadu je podle mně perfektní, ale nápad už tak dobrý není, možná by to chtělo něco jiného se stejným druhem ale na nic nemůžu přijít HERECTVÍ-tohle možná dělá chybu humoru, přednes beatles není tak plynulý jako v perném dnu a možná proto si to nezaslouží 5 ale 4. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +4xBeatles, 2x písnička Help plus dalších 5 písniček, k tomu už barevný obraz -písniček je však na 90 minut málo a nejsou to žádný pecky, příběh a děj je nezáživný, dialogy mě nebavili, navíc 9 z deseti herců jsou kašpaři a jistě uznáte, že většinou stači jeden/// Tak tímhle filmem jsem otráven. S jejich prvním počinem, ač černobílím se tohle vůbec nedá srovnávat. Z dialogů se vytratil vtip, Brouci tady jen poskakují a snaží se říkat naučené dialogy, což taky moc dobře nefunguje a ostatní herci jsou samí trapáci. Když si vezmu, že jsem se vůbec nezasmál ani nepobavil, tak můžu jen říct, že s tímhle filmem se tvůrci sekli./// Celkem 45%/// ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

B L B O S T. Já jen čekal, kdy se zjeví Zohan či pan účetní se svou Opičkou. Ale musím ocenit režiséra, na děj mu zjevně stačila pauza na oběd. Ještě, že tam byla ta hudba. Mimochodem doporučuji ke shlédnutí žákům druhého stupně základní školy - zeměpis budou mít v malíku (v přeneseném slova smyslu). 55% ()

BarVa13 

všechny recenze uživatele

Tak celý tenhle filmařský počin by se dal nazvat jedním slovem: BLBOST. Je to prostě strašná blbost. Ale baví vás takovým tím milým, nevtíravým způsobem, je to prostě odreagovačka s úžasnými Beatlesáky v hlavních rolích, což filmu dává určitou úroveň a jejich hudba ho vyzdvihuje do nebeských výšin. :-)) ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Režisér Richard Lester samozřejmě chtěl, aby Beatles skutečně lyžovali, ale protože nebylo možné riskovat jejich zranění, dostala čtveřice dubléry – byli jimi Herbert Lürzer, Hans Pretschner, Franz Bogensperger a Bernard Krings. Lürzer uměl anglicky, dobře lyžoval a jeho rodina vlastnila hotel Edelweiss, ve kterém se štáb ubytoval a dva týdny tu strávili i Beatles. Jak Lürzer vzpomínal, brzy padla určitá bariéra, zejména proto, že skutečné Beatles jejich dvojníci nijak neobtěžovali a také se nestavěli do role úslužných patolízalů. Za svou službu Beatles si za ony dva týdny vydělala čtveřice „náhradních lyžařů“ kolem 14 000 šilinků, přičemž standardní plat za tutéž dobu činil kolem tisícovky. (Robbi)
  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik méně podstatných scén, které se objevily na remasterované a digitálně upravené dvoudiskové DVD verzi, uvedené na trh v roce 2008. (Robbi)

Reklama

Reklama