Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Matte27 

všechny recenze uživatele

Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Druhý a zároveň poslední Beatle-movie z "Ranného období Beatles". Tentokrát je sice ve filmu možná až moc děje (narozdíl od Hard day's night), což ale naopak ukázalo třeba Ringův ale i Lennonův nesporný herecký talent. Ať už je ale příběh jakkoliv praštěný, jedná se opět spíš o sled hudebních klipů proložených nějakou takovou jakoby-zápletkou, i když tentokrát i dějová část stojí za to...a srovnání s humorem Monty Pythonů je tady asi na místě. Opět jde ve filmu hlavně o skvělou hudbu kterou tentokrát jednoznačně táhne Lennon (Help, You've got to hide your love away, Ticket to ride, It's only love, You're going to lose that girl atd.), navíc tentokrát výrazně přispěl i George Harrison (I need you)...nedat pět by pro mě znamenalo popření kultu Broučího božstva... ()

Reklama

maaan 

všechny recenze uživatele

"Here I stand head in hand, turn my face to the wall..." Mě se prostě ty nekončící patálie s obětí a prstenem pořád bavili :-) The Beatles jsou prostě nezapomenutelní i 40 poté, a troufám si tvrdit, že ještě hodně dlouho budou - I assume I would be dead hundreds of years and that there'd be an asterisk on people's name because they'd be cyborgs. 90%, tedy 5*****. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

V čase keď tento film prišiel k nám, som bol veľký priaznivec Beatles Dodnes Beatles považujem za skupinu, ktorá hýbala hudobným svetom. Aj preto nemôžem inak ako dať plný počet bodov a s nostalgiou spomínať na kľačiaceho záhradníka v byte a strihajúceho trávnik rozmerov rohožky. :) Help, I need somebody .... ()

Tamdydam

všechny recenze uživatele

Tohle se snad ani nedá objektivně hodnotit. Jste-li fanda Beatles, jako já, s chutí film dokoukáte. Přestože jde opravdu o neuvěřitelnou blbost, objektivně vzato bídně zpracovanou a nevtipnou. Ale vidíte Beatles v barvě, starosti stranou, posloucháte jejich skvělé písně, nemyslíte na nic,... a o to tu jde ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Jedním z typických vtípků spontánně vzniklých během natáčení je rozdělení filmu na tři části, přičemž mezi první a druhou je vložena přestávka (intermission). Ovšem druhou část tvoří jediný záběr o délce necelých 11 vteřin. (Robbi)
  • Když Beatles usednou v indické restauraci ke stolu, přepadnou stoupenci bohyně Kailí původní původní kapelu a spustí instrumentální verzi písničky "A Hard Day's Night". (Morien)

Reklama

Reklama