Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve velkolepé závěrečné řadě donutí Robinsonovy jejich pud sebezáchovy se co nejrychleji znovu spojit a bránit Alfu Centauri před invazí robotů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od druhé řady už nějaký ten pátek uplynul, takže asi epizodu trvalo než jsem si připoměl, že Ztraceni ve vesmíru jsou i přes výborné triky a výpravu stále "jen" rodinné sci-fi. Nebo abych nekřivdil..spíš pro 10-15 děti. Odvaha, vynalézavost a odhodlání vs hodní roboti, zlí roboti, nepřátelské prostředí a hlavně...hromada problémů, které se na Robinsonovi valí celou řadu. Prostě dobrodružství se vším všudy. Nebýt to Netflix, napíšu klasický Disney jako vyšitý...ale míněno spíš v dobrém. Ono je potřeba ukázat dětem, že bez znalostí, práce a píle se člověk daleko nedostane. A samozřejmě také bez rodiny a přátel. Jakkoliv to zní mravokárně, tvůrcům se to podařilo skrýt za spoustou atraktivní akce.  A vlastně ani ten příběh nebyl vůbec špatný (byť samozřejmě předvídatelný). Takže za mě, je to teenagerům doporučeníhodné a dokonce si myslím, že je to vcelku neškodné i pro dospělé. ()

predators 

všechny recenze uživatele

První dvě série super! Oblíbil jsem si robota, slepici, Smithovou, nevadili mi dokonalí Robinsonovi. Jenže, když ani po roce neskončila slepice v polívce, vztah s robotem se opět nikam neposunul a Smithová je pořád ta správná dobračka, zbyde stále spousta prostoru pro rodinu. Ale když píšu spousta prostoru, tak tím myslím spooooouuuusta. Tak nějak se vytratily momenty z traileru na 3. sérii (nebo tam bylo jen to nejlepší, jak je zvykem) a zbylo jen spousta rozhovorů. To by nebylo nic neobvyklého, na to jsme byli zvyklí v předchozích 2 sezonách, ale v té poslední mi to vadilo. A stejně tak nikam nevedoucí story s robotem. ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla pěkné ukončení seriálu, i když jsem první dvě řady a tuto poslední viděl s ročním odstupem, tak musím říct, že mě tato série bavila. Postavy dostaly určitý vývoj, který byl dobře zpracovaný. Určitě bych neřekl, že se jedná o nejlepší sérii, spíše bych řekl, že jde o něco mezi první a druhou řadou. Příběh byl dobrý, určitě mohl být lepší, nebyl tak napínavý jak v druhé řadě a hlavně byl hrozně předvídatelný. Efekty byly opět super. Poslední dva díly byly nejhorší a tak trochu i celou sérii ruinují. /spoiler/ Myšlenka, kdy na robota spadne kámen, ty ten kámen zvedneš a on je tvůj nej kámoš, je trapná!!! /konec spoileru/ Prostě dostaly jsme, co jsme dostaly a já si nestěžuji. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť som sa na to tešil, rodina Robinsonovcov to poväčšinou naprieč strastiplným vesmírom dosť dobre roztočila a zvládala. Nuž ale táto tretia séria akosi prišla skôr taká vyprchaná, vatová, nemalo to až také dobré grády, okrem asi dvoch lepších dielov to bolo také skôr priemerné.  /70%/ ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně spíš 3*, protože sem tam se tu pár blbostí našlo (třebaže ve srovnání se svým současníkem ST Discovery jich tady není tolik) a pod tou naleštěnou kapotou je to pořád jen rodinný béčko, jenomže je to zároveň jízda od začátku do konce, se starwarsovskou hudbou a totálně epickým vizuálem (kterej vypadá epicky a krásně OSTŘE i s mým šedým zákalem a 30Hz 4K HDR televizí). ()

Galerie (148)

Zajímavosti (2)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama