Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milý snímek, byť s poněkud krkolomným scénářem. Takže když si člověk odmyslí ztracenou dceru, nesmyslně vytvořenou identitu a průměrné herecké výkony, zbude docela zajímavá filosofická otázka, zda je lepší mít hromadu škol, znát spoustu teorie, nebo se vypracovat praxí. Jistě ideální je obojí, jinak v reálu bohužel papír vítězí nad praxí. Za mne 50%. PS: Jeniffer překvapivě vůbec nebyla kožená jako obvykle. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která splní svůj účel, pokud tedy od ní nic jiného nečekáte. Jen těch držkopádových vtípků mohlo být méně, nejlépe jeden a dost. Poučení, jež se tvůrci snaží dát, je bohužel založeno na lžích, čímž tak nějak ztrácí význam. I když současný globalizovaný svět už dávno nefunguje na principu pravdy. Kdo dnes věří tomu, že pravda vítězí? A podle toho se pak taky chováme. (40%) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pohádka plná klišé od začátku do konce. Úvod má sice několik vtipných scén, ale celý je to tak zoufalý a unuděný, že to až není možný. Lopezka je přitom tím nejmenším problémem. Ona je sympatická ve všem, ale scénář i režie je tak moc nezajímavá, že nebudete za chvilku vědět o čem to pořádně bylo. A je mi fakt líto Mila Ventimiglia, kterýho jsem po Hrdinech žral.. ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

No... Tak já jsem z toho trošku rozpačitá a zkusím to rozvést, možná přihodit i nějaký ten spoiler. Na tomhle filmu mi hrozně vadí jeho rozpolcenost. Z traileru jsem nabyla dojmu, že půjde o podobný počin, jako jsou třeba Matky na tahu, to jest romantické drama, místy rozbité vtipnými scénami pro ulehčení. Jenže problém je v tom, že veškerý humor byl vyčerpán právě v traileru. Víc vtipných scén tam totiž nenajdete. Pak následuje ona rozpolcenost. Člověk by čekal, že to bude právě to kariérním růstu dané hlavní hrdinky, kdy se bude potýkat s nástrahami nové práce, plus strachem z prozrazení. To se tam sice děje, ale jakousi záhadou je to rozbíjeno další dějovou linkou, to jest návratem ztracené dcery hlavní hrdinky. Tato dějová linka je tak nereálná a ubulenou limonádou ulepená záležitost, že vás to po chvíli začne neskutečně srát. Nevěříte tomu ani ťuk, jednání postav vám přijde z psychologického hlediska naprosto nelogické a nereálné. Takže v podstatě půlku filmu sedíte, vzdycháte, koukáte na hodinky a čekáte, kdy už bude konec. Ne proto, že byste byli napnutí, jak to všechno skončí (protože z hlediska daného žánru je to zcela jasné), ale proto, že už vás to zkrátka neskutečně prudí a vám je trapné se sebrat a jít pryč. Není to vyloženě blbý film, jen jeho struktura a rozpolcenost je to, co mu sráží body, proti hereckým výkonům, střihu, záběrům na NY se nedá říct ani bú... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama