Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (142)

Talita1 

všechny recenze uživatele

Milujem mozaikové filmy od režiséra Garryho Marshalla. Tento mal výborný scenár, dobré zápletky a herecké hviezdy. Samozrejme nechýbal Hector Elizondo, ktorý sa objavil vo všetkých jeho filmoch a maličké roly si tu strihli aj tri deti Julie Roberts. Najprv som si musela zvyknúť na jednotlivé postavy, ale potom to už išlo a výhodou je, že som sa nestihla nudiť. Kate Hudson s indickým manželom a ich udobrenie v karavane, rozkošný chlapček Taner, vtipné stand up vystúpenie Zacka s dcérkou aj stretnutie vdovca s Jennifer Aniston v nemocnici pri automate. Správne vyváženie romantiky, humoru a životnej múdrosti. ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se, jestli dám tři nebo čtyři hvězdičky, protože jsem to viděla tak na 3 a půl. Nakonec teda ale za čtyři, protože jak se mi to rozleželo v hlavě, přijde mi, že film má hloubku a je v něm skryto spoustu pravd. Oceňuju, že to nebyla klasická romantická "američovina", ale vtipno-smutná, dobře obsazená komedie, která si nehraje na nic většího, než na co má. A tentokrát, nikdy bych neřekla, že já si tohle pomyslím, byla nejslabší Jennifer. První role, kde nebyla nejkrásnější, nejúžasnější a nejsympatičtější...taky už nám holka stárne. I přesto, moc fajn film a na konci scénky z natáčení, to já miluju :). ()

Reklama

arbitr 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Katushkou, spíše než o komedii se jedná o sociologickou sondu do života dnešních amerických rodin. Určitě to není film pro náctileté, plný obhroublých a přiblblých vtipů s využitím přehršle sprostých slov. Pomalu se to rozjíždělo, ale postupně se to rozjelo do správného tempa. Takový protipól komediím z pera Setha Rogena, vhodná ke shlédnutí po dobrém nedělním obědě během deštivého odpoledne. Akorát ty holky v hlavních rolích nám zase nějak zestárly a ač nejsem žádný odborník na módu, tak ty outfity zejiména u JR se vyloženě nepovedly (pokud to nebyl záměr, jako s tou její parukou). Budu muset kouknout i na ty dva předchozí Garryho filmy věnované americkým svátkům, nevím jak mně mohly uniknout. Asi je občas potřeba kašlat na nízké hodnocení, dát šanci a udělat si názor sám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečný mišmaš různých témat, kde se nakonec nic nevyřeší a kde je všechno vlastně takové, jak to čekáte. Prostě obyčejná romance, která má hlavní výhodu v tom, že jsou zde skvělá herecká jména. Jason Sudeikis mě zaujal asi nejvíc. I to málo procent je asi hlavně z úcty ke Garrymu Marshallovi. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Svátek matek mě opravdu velmi příjemně překvapil. Do kina jsem se vydala hlavně kvůli Jennifer Aniston. Předpokládala jsem, že půjde o další romantickou hovadinu, které absolutně nenávidím, ale obsazení mě nakonec přesvědčilo o tom, že i kdyby to opravdu byla hrozná kravina, bude to stát za to. Nakonec se ale z filmu vyklubala opravdu velmi příjemná komedie, ve které se překvapivě skoro žádná romantika neobjevila ... Ze začátku jsem se ve filmu sice trošku ztrácela díky velkému počtu různých postav a taky mě trošku vadilo to, že některé důležité informace pro dokonalé pochopení příběhu byly vysvětleny až za polovinou filmu. Samozřejmě ani tady se scénáristi nevyhnuli rádoby dojemným a "inspirativním" řečičkám, ale naštěstí se ve filmu objevovali jen v malé míře. Na pět hvězdiček Svátek matek sice nevidím, ale čtyři jsou opravdu zasloužené. Herecké výkony byly úžasné, scénář povedený. A navíc mě opravdu velmi potěšil otevřený konec mezi Jennifer Aniston a Jasonem Sudeikisem. Tento herecký pár spolu opravdu můžu vidět v každém druhém filmu! :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama