Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (631)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem slabotu, ale díky Ryanovi se to dlouho dá. To vzájemné pošťuchování s Rockem není vůbec špatné. Bohužel ze sebe v závěru film udělá překombinovaný blábol, honička v tunelech je asi o 1000% horší než Chrám zkázy. Rozumněj digitál všude kam se podíváš. Gal Gadot je hezká ženská, ale jaksi mám vždy trošku problém jí věřit postavy, které hraje. Red Notice skvěle sedí k Netflixu. Není to událost, že by ji člověk musel sledovat dvakrát ročně. Na ten film se časem zapomene. Ale sešly se tady možná největší hvězdy současnosti. Nuda to nebyla. Akorát se vždy se stalo v ději zhruba to co jsem chvilku předtím čekal že se stane. 60% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Takmer dve hodiny navŕšených klišé. Akcia bez nápadu a energie. Na akčný film príliš generické a monotónne. Na komédiu jeden vtipný moment na 117 minút nestačí. Na buddy movie – príliš okukané, prvoplánové (policajt a zlodej, naozaj?). Na heist – strašne neinvenčné a naplnené deus ex machinami a zbytočnými technológiami. Bez zvratov a prekvapení. Bez charakterov. Scénografiou a výpravou – gýčové. Po hudobnej stránke: lacná reklamná elevator-music úroveň. ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů člověk očekával mnohem větší průser a přitom se jedná o průměrnou, jednoduchou podívanou. Vše co film nabízí jste už pravděpodobně někde viděli. Výpůjčuje si nápady kde může, u všech Indiana Jonesů, u Mission Impossible, u Jackieho Chana, u Lovců pokladů a mohli bychom pokračovat. I ty lokace jsou už okoukané. Hlavní důvod proč to funguje je Rock a Reynolds, jejich základní šarm a energie. Sice hrají své typické já ze všech filmů, ale tím že jsou spolu to vytváří aspoň něco atypického a bez nich by film vůbec nic nenabízel. Kdo tu bohužel vůbec nefunguje je Gal Gadot, která svou roli zlé, drsné zlodějky nedokáže prodat (Pravděpodobně skrze režiséra, který asi řekl hercům, hrajte své typické role, ale Gadot narozdíl od pánů nic takového zatím nenašla). Film krom pár zabavných sekvencí (Řím, vězení) nabízí spíš průměrné sekvence a scény, které jsou pospojované něčím, co by mělo připomínat příběh. Na scénu s býkem bych nejradši zapomněl. Je to prostě průměr průměrů, ale zabavit se u toho dá, když chcete jen vypnout po práci. Není to nic nutného k vidění, stejně na to každý zapomene do týdne. Až na toho býka, takové hrozné digitální efekty se vrací v podobě nočních můr. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

How are we gonna find this egg?I don't know, look for a box that says "MacGuffin"Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén.Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků. Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil. 7/10 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Netflixovská rychlokvaška, co se přižene rychlostí šinkanzenu, zanechá v prostoru tři čtyři fakt zábavné momenty, triviální scénář, rozpočet mohutnější než Rockův trapéz, okoukané opakující se herecké polohy ústředního tria, zvrat(k)y a vypaří se jak pára nad hrncem. Zítra si budu pamatovat asi jenom výborný odkaz na Indyho, netradičně ukončenou úvodní honičku a téměř nevyužitého Daniela Bernhardta, fuck :( 55% ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Význam názvu filmu Red Notice (Červené oznámenie) označuje termín Interpolu pre formálne oznámenie, ktoré sa vydáva pre najhľadanejších zločincov Interpolu. Samotný Interpol termín na svoje stránke definuje ako: "...žiadosť orgánom činným v trestnom konaní na celom svete o vypátranie a predbežné zatknutie osoby čakajúcej na vydanie, odovzdanie, alebo podobné právne kroky." Obsahuje dva hlavné typy informácií: informácie na identifikáciu hľadanej osoby, ako je ich meno, dátum narodenia, národnosť, farba vlasov a očí, fotografie a odtlačky prstov (ak sú k dispozícií) a informácie súvisiace so zločinom, pre ktorý sú hľadaní, čo môže byť zvyčajne vražda, znásilnenie, zneužívanie detí, alebo ozbrojená lúpež. Tieto formálne označenia sú zverejnené Interpolom na žiadosť členskej krajiny a musia byť v súlade s ústavou a pravidlami Interpolu. Jedná sa o medzinárodný zatykač. (belinko)
  • Hlavním tématem jsou tři vejce Kleopatry. Jak ale potvrdili tvůrci filmu, tyto artefakty si pro scénář vymysleli. (gavosh)
  • Při společné scéně The Bishop (Gal Gadot) řekne: „Buď máš výsledky nebo výmluvy.“ Toto heslo používá spousta známých sportovců, včetně Dwayne Johnsona. (mnp.3)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama