Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (185)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je sice určitým způsobem na místě, ale nadšením tolik jako u nepřekonatelně sympatického sériového vraha tedy zrovna nehýřím. You totiž postrádá vtip, ale i promyšlenost a občas i veškerou logiku. To, jak vše hraje Joemu do karet a jak uprostřed New Yorku nikdy nejsou svědci, vyloženě bije do očí. Naivita a občas i debilita Beck v první sérii bývá chvílemi vážně frustrující, až člověk prostě fandí tomu creepy/cute stalkerovi. Teda takhle - Penn Badgley na mě působil jako slizoun už v GG, takže do podobné role se mi hodí. Chvílemi mu ale tu masku hodného kluka věříte tolik, jako on sám. Druhá série má sice sympatičtější hrdinku, ale ta samá kostra příběhu už takhle brzy poměrně nudí. :/ Atmosféra i příběh první série byl zřejmě to nejlepší, co ze sebe tvůrci vyždímali. Ale kdo ví, třeba házím ručník do ringu moc brzy. Prozatím na mě You ale působí jako Dexter pro teenagery, ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou sezónách zatím hodnotím pěti hvězdami, tenhle seriál mě fakt pohltil. Joe je neodolatelný psychopat, se kterým musíte soucítit a Penn Badgley je pro tu roli prostě perfektní. Miluju jeho monology. Postavy jsou skvěle rozvedené, drama se dá krájet. Některé prvky se sice ve druhé řadě opakují (Paco/Ellie, rozchod s Beck/Love), ale možná je to právě proto, že Joe žije život v určitých kolejích. Docela mě zajímá, kdy ho dopadnou, protože američtí detektivové zde očividně stojí za prd. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Penn Badgley je pro mě znám jako Dan Humphrey, takže když jsem ho viděl zde, nestačil jsem se divit. Velmi silná postava a perfektně zahráno. Seriál hodně postavený na psychiku hlavní postavy. Postupně se nám otvírá příběh s Joeovou minulostí a my zjišťujeme proč je takový jaký je. Seriál mě velmi překvapil a vůbec jsem nečekal takové silné drama/thriller. Za mě velká spokojenost a už se těším na další sérii. 80% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový ten správný nový dexter i když ne tak chytrý, ale nápaditý. Občas se mu něco nepovede a skoro si ho musíte oblíbit. Však on vlastně nedělá nic špatného až na fakt, že se zamiloval tak jako každý z nás. I když on tomu jde dost naproti :) Ne rozhodně zábavný a dobře udělaný krimi seriál a parádní konec druhé série. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Na tom seriálu něco je, něco, co mě táhlo k další a další epizodě... první série se mi líbila značně víc než ta druhá, kterou jsem sledovala s dost velkýma pauzama. Fakt tam bylo dost momentů, kdy mě to moc nebavilo... až ten konec začal být poměrně zajímavý, i když taky dost šílený a překombinovaný. Občas cítím nějaké náznaky Dextera, ale toho jsem měla fakt ráda i jako postavu... Joe... pořád čekám, kdy dostane co si zaslouží, fakt mu přeju, aby pykal, nemůžu si pomoct, prostě se mi ta postava nelíbí... nepřeju mu, aby mu to procházelo, jak mu to prochází... ale seriál mě bavil. Na pokračování jsem docela zvědavá, ale jedničku už asi nepřekoná... uvidíme. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama