Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (185)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dexter bez krvy a premyslenosti. Dexter pre puberťáčky. Dexter, ktorý totálne ignoruje princíp pravdepodobnosti. Beck kandiduje na jednu z najviac nesympatických, stupidných a otravných postáv v histórii TV. Vďaka nej musíte absolvovať desiatky nelogických rozhovorov. Neviem aký zámer tvorcovia mali, ale Joey mal moje sympatie. Teda sympatie v tom smere, aby všetky tie p*če na čele s Beck sejmul. Druhú sériu naozaj riskovať nebudem. To by som musel byť rovnako vypatlaný ako Beck. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Kdybych nepotřebovala spánek a vykašlala se na povinnosti, zhltnu tenhle seriál během jednoho dne. První díl si mě omotal a nepustil. I když jsou tu místy slabší chvíle a nebo se zdá že ve druhé polovině to občas ubírá, tak finále bylo přesně a naprosto dle mého gusta, že pět hvězd dávám bez rozmyšlení. Dejte mi psychologické zvrácené drama, do hlavní role obsaďte fešáka, od kterého neodtrhnu oči a máte mě v kapse! Penn je dokonalej a ostatní nezaostávají, obzvláště malý Paco se mi dostal k srdíčku. Nemůžu se dočkat, co přinese druhá série a doufám, že se ponese v podobném duchu. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Tento seroš mě velmi překvapil. Obě série si drží vysokou laťku s podobným modus operandi. Vše stojí a padá primárně na hlavní postavě což je v tomto případě Penn Badgley. Tohoto herce jsem měl poznat teprve až s tímto seriálem a hned mě zaujmul. Vyprávění příběhu i s myšlenkami je supr mix v tomto žánru. Bohužel výběr vedlejších postav a hlavní oběti mi nepřišel zrovna nejpovedenější a i díky závěru druhé série, který nechci spoilerovat doporučuji, ale nedávám plné hodnocení. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál o stalkovaní so sympatickými hercami, ktorý je navyše zaujímavo natočený. Scény kde Joe vystupuje ako rozprávač, sú to čo ťahá celý seriál dopredu. Negatívum vidím len v poslednej časti prvej série, ktorá je veľmi predvídateľná. 1. Séria 75%. AKTUALIZOVANE: 2. Séria začína tam kde prvá končí. Joe začína nový život pod iným menom v novom meste. Do cesty sa mu pripletie krásna Love a láska a problémy môžu začať. Ako čítam komentáre, tak väčšine sa páči práve táto druhá séria. Nemôžem napísať, že je zlá, ale vo viacerých smeroch mi prišla prvá séria lepšia a originálnejšia. Stále to má však niečo do seba Joe je proste Joe ako ho máme radi a v poslednej epizóde má zase táto séria navrch, takže stále to vidím na dobrých 70%. Skôr začínam pochybovať či si moje komentáre vôbec niekto číta :-) Teším sa na 3. sériu, ktorá má vyjsť v 4. kvartáli tohto roku. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama