VOD (1)
Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)
(více)Recenze (152)
Viděla jsem část jednoho dílu a zanechalo to tak silný dojem, že i komentář napíšu. Napadá mě hodně vulgarit, ale to bych se snížila na úroveň té oteklé, prapodivné paní, co vypouští z pusy neuvěřitelné (jak to napsat slušně) hovadiny a chová se jako úplný (jak to napsat slušně) magor. Myslím, že jsem u tohoto pořadu občas vypadala i já jako dement, když jsem otevírala nevěřícně pusu. Takže ano, jestli to má sledovanost, tak lidi baví šílenosti, bizardnosti a hloupost ostatních. ()
Prima prostě jede!Plnou rychlostí do žumpy shnilých hoven...Další veledílo, které zaujme jedině kolotočáře a milovníky kýče.Nenacházím na tomhle nic pozitivního, opravdu zábava rovna roku 2018.Aktéry pořadu(Sakumprásk všechny i kameramana) bych poslal do dolu, udělali by aspoň v životě něco smysluplného.Verdikt, sračka májová! ()
Já bych ani netušila, že nějaká reality šou o životě Štikových a Koktových existuje. Díky svému oblíbenému uživateli, se kterým musím názorově souhlasit, ale už ne tak hodnocením, se mi normálně otevřely obzory! Jsem si jistá, že si tento druh "zábavy" svého diváka najde, bohužel. Tady bychom vůbec neměli hodnotit práci televizního štábu, ale odpady házet na hlavu toho, kdo s tímto nápadem přišel. Jsem si jistá, že se celý štáb musel po každém natáčení nejméně dvakrát vyzvracet a každý z nich má již svého psychiatra! Musím souhlasit, že je většina natočeného materiálu opravdu k smíchu. V žádném případě ne k pobavenému smíchu, ale ke smíchu z trapnosti a z pocitu, že opravdu existují lidé, nýmandi, kteří pro své zviditelnění, jsou schopni skutečně obětovat všechno. Když to shrnu, tak si Pepa Kokta v minulosti Gábinu Partyšovou stoprocentně nezasloužil. Je to neuvěřitelný buran, neváhající před kamerami fyzicky napadat a titulovat vulgaritami ženu, ať už je to sebevětší piča a to Monika není. Je totiž od narození tuplovaná piča, ale je to žena a to jako fakt ne! Hloupá nána Šarlot nabrnknuvší si ještě hloupějšího íkváče se sice moc nevyjadřuje a asi ví proč, stačí, když se národ dozvěděl, že Ludvík XIV. byl nejvýznamnějším českým panovníkem. No a Ornela se sice snaží tvářit, že je cool a nad věcí a všichni jsou magoři, jen já mluvím pravdu, přitom kvůli natáčení opustila výšku, je schopná se s manželem dohadovat a skákat mu do řeči přesně jako její matka jí. Nikomu například nevadí, že se před malým chlapcem vzájemně urážejí, pro sprosté slovo nejde nikdo z nich daleko, v jednom kuse po sobě ječí (hlavně teda psychopatka Monika), mlátí se a malý pláče ... Ornela si ale naivně myslí, že to malý nevnímá ... co na tohle říct. Trapná žumpa televizního vysílání, dno odporného lidského sajrajtu, ubohost, nevkus všeho, co jsem kdy viděla, psychopati bez studu a bez obalu předvádí, kam až sahá touha zvrácené zábavy za peníze. ()
Tahle reality show je tak nehorázně blbá až je prostě dobrá.. Ze začátku jsem byl k tomu dost skeptický, pak jsem ale viděl část dílu a od té doby na to musím koukat. Je to skutečně píčovina, totální bizár, ale člověk u toho naprosto zrestartuje. Nedovolím si tuto reality show hodnotit, protože mu chci dát stejně tak odpad jako 5 hvězd.. Řeknu to ale takhle, chudák ten pes a chudák to malé dítě, ze kterého vyroste totální asociální retard.. ()
Ztěží uvěřitelný hnoj prima"zábavy"ve vyšším levelu Výměny manželek, k němuž 99,9% zdravě uvažujících recenzentů veskrze jasně projevilo nelichotivé úsudky o čemsi, jenž má být pro eventuální následovníky umístěno s výstrahou v trezoru a nechápu skutečně možnost pronikání těchto silně specializovaných debilit🕳kterým sluší udělit mínusovou stupnici až na obrazovku. ()
Photo © Archiv TV Prima / Yan Renelt

- Na premiérový díl se 23. 4. 2018 dívalo 298 000 diváků ve věku 15-69 let. O týden později sledovanost poklesla na 241 000, 7. 5 .2018 se na třetí díl dívalo 262 000 diváků. S ohledem na pokročilou hodinu začátku pořadu (21:30) představuje share přes 11% pro komerční televizi solidní výsledek. Share prime timeového Modrého kódu (od r. 2017) se pohybuje okolo 20 procent. (klukluka)