Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele Mr.Ward k tomuto seriálu (2)

Série 4 (2020) (S04) 

Tak to má Sabrina za sebou. Seriál, kterej mi ze začátku vůbec nesedl, ale postupně sem si ho oblíbil. Škoda, že musel tak brzo skončit... K samotné 4.řadě, ta pokračovala víceméně v klasickém stylu, nedočkali jsme se ovšem příběhové vaty. Bylo vidět, že tvůrci museli osekat příběh a zejména v poslední epizodě narvat vše podstatné, aby seriál došel do alespoň trochu uspokojivého konce. Konkrétně závěrečný díl by vydal na samostatnou sérii. Spousta vedlejších linek nám tu tak vyšuměla do prázdna, a snaha o příběhy vedlejších postav z minulých dílů tak působí trochu zbytečně. Nechápu, proč zrovna tenhle seriál nemohl ještě dalších osm epizod dostat. Možná za to může fakt, že seriál natáčel Netflix ve spolupráci se studiem Warner Bros., které spadá pod HBO MAX. Třeba se tedy ještě někdy Sabriny dočkáme znovu. ()

Kapitola třicátá pátá: Bez konce (2020) (S04E07) 

Nejlepší díl... mohlo se teda víc využít původního seriálu... chyběl originalní barák a Melissa Joan Hart, i tak to bylo hezké spojení nostalgie. ()

Reklama

Reklama