Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana Hlaváčová září na českém hereckém nebi už léta. Proto ji Česká televize vybrala do cyklu hereckých beneficí Setkání s hvězdou. Nenávist - Drama stárnoucí ženy ze současné vesnice, které lhostejnost mladých lidí vzala muže.
Podvodnice - Love story staré kriminálnice, které osud přihrál štěstí a ona ho dokázala využít.
Student - Komedie o staré učitelce hudby, která pro štěstí své dcery zapře sama sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (36)

made1 

všechny recenze uživatele

Petr Hudský to napsal, Jiří Strach zrežíroval a herci zahráli - všichni na výbornou. Paní Hlaváčová byla ve všech rolích během okamžiku uvěřitelná, jen jak ji kamera zabrala, navíc vidět ji po boku pana Munzara to byla třešinka na dortu celého Setkání s hvězdou. Nezbývá mi než doufat, že nezůstane jen u tohoto tryptychu. ()

caniferus 

všechny recenze uživatele

Mam velmi silny pocit, ze na scene sa konecne objavil opat jedinecny rezisersky talent, kto by to pri tom Lotrandovi a Zubejde co i len tusil pan Strach (podotykam ze rozpravka bola super, ale vobec som este netusil, ze ste v prvom rade vynikajuci reziser), len tak dalej!!! K hviezde, ako pani Hlavacova nemam co dodat, klobuk pred nou a v prvom rade pred jej umenim smekam uz od svojho utleho detstva.Prekvapivo - urcite na reziserskej vyssej urovni ako Setkani s hvezdou: Boleslav Polivka, tam boli aj pribehy uplne mimo, najma ten o exekutorovi, kde boli dokonca obrovske chyby v casovom priebehu. ()

Reklama

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Bohužel snad jedna z posledních rolí, kde je možné vidět úžasné herectí Jany Hlaváčové. Po letech se zde i mihne v epizodní roličce sestra paní Jany Dana Hlaváčová a velkou radost mi udělala i přítomnost Jany Preissové v roli kamarádky Aničky. Pochopitelně s panem Munzarem v Podvodnici na mne padl sentiment z čistého vztahu těchto dvou našich velkých herců. Velmi mne tento počit potěšil. Krásný koncert krásných dam a pánů. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

"Já si vážím vaší snahy a vytrvalosti, ale je zbytečné, abyste v tomhle pokračoval ! ... Udělal jste z toho zakysanku." Bakalářsky nadějné náměty, velmi průměrné scénáře bez pointy, režijně pouze samoúčelné etudy bez rytmu, milý prostor pro různé polohy J.Hlaváčové, hezká postavička pro Janu Pidrmanovou. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Celé super, jako "běžná" divačka mimo filmovou branži jsem zcela spokojena. Jako letitá fanynka paní Hlaváčové (i pana Munzara) spokojena nadmíru. Nejvíc mne zasáhla povídka Nenávist ...u Studenta jsem se pousmála a Podvodnice - ta mne tak krásně pohladila po duši - kéž by ti dva byli ve zdraví spolu ještě mnoho let !!! Při hraní jim to jde jak dobře namazaný hodinový strojek ...Díky pane Strach, za moc pěkný zážitek ,-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Povídka s názvem „Podvodnice“ byla natočena v Pardubicích. (Teres)
  • V povídce "Nenávist" se František Drozd (Oldřich Navrátil) poté, co přejede nohy svému synovi, se po synovy dívá opačným směrem. (M.B)
  • Film režíroval Jiří Strach na přání Jany Hlaváčové. (Anonymka1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno