Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Sapik dobry kuchar, spatny moderator 2*, dokaze obcas prekvapit, ale obcas taky zoufaly (curry), Babica odpad, ten musi vyrabet recepty generatorem nahodnych cisel. Uz ani necekam, co bude delat a rovnou prepinam. Sapik asi potreboval propagaci sve restaurace, protoze vedle Babici vypada jak buh. Videl jsem stovky ceskych i zahranicnich poradu a konecne Sapik je prvni, ktery dela zabi stehnynka ()

BarbarellaHa 

všechny recenze uživatele

Já to prostě miluju! Já vim, je to odpad, melou sračky, většinou jsou nachcaný a většinou jim, speciálně Sapíkovi, není ani rozumět, ale já se prostě bavím! Dyť jsem poznala dědu Kalužnýho, kartu od pana Chiřdla z Liberce, Sapíkovu paní sestru, která žere kosti a křupky, dyť to je takovej poznávací výlet! A ty jídla- Černá slepice, Satanova mísa, zeleninový salát s opečeným jelitem, topinka s haldou křenu, kterou dělal Samopal pro princeznu Dianu a ta si byla 2x přidat! A ten plejtyng! Ten krásný plejtyng- slepice hlavou dolů, kytičky, paroží, houby, hlína, lupení, prostě všechno! Okamžitě si nalejte Mokrý vrata a hajde na Baba a Sapa 🥸 ()

Reklama

masekjc odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Sapíka jsem měl za odborníka ale tady, po boku démona českých kuchyní, ze sebe dělá akorát šaška a amatéra. Jeho projev před kamerou a neustálé koukání co se tam děje je do očí bijící. Recepty podobné úrovně jako v Babicovy dobroty. Za zmínku stojí i můj postřeh z dílu o mrkvy, který reprezentuje kvalitu tohoto pořadu - Jirka na začátku říká, že mrkev je nejlepší syrová protože se z ní vařením ztrácí vitamíny. Když se dostane ke sporáku pan Sapík tak tvrdí, že mrkev je jediná zelenina která po uvaření má živin víc. Tak kde to jsme? ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má tohle pan Sapík zapotřebí. Pana Sapíka si velmi vážím jako profesionála ve svém oboru na rozdíl od pana Babici, kterého jsem nikdy neviděl, že by se choval jako profesionál. Nejsem z oboru ani zaujatý proti panu Babicovi, ale nevím, že by měl restauraci na vyšší úrovni, kde se hostům dostane gastronomickému zážitku. Jeho kolegové, pánové Sapík, Pohlreich či Šubrt takové restaurace vlastní, dělají šéfkuchaře nebo obojí. ZATÍM JSEM VIDĚL POUZE JEDEN DÍL, ALE PROTI PANU BABICOVI JSOU PEJSEK A KOČIČKA NA MICHELINSKOU HVĚZDU. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr... Nerozumím tomu, proč se Sapík snížil ke spolupráci s Babicou. Viděla jsem jeden díl, kdy Babica mrskal kuřetem do pekáče a stačilo mi to. Jediné zábavné bylo pozorovat Sapíka, jak je před kamerou v křeči. Hlášky typu "hmmm, máš to dobrý, Jirko" mi navozují žaludeční vředy. Úplně zbytečný pořad. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama