Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Pegasus vs. Chimera", "Megažralok vs. Crocosaurus"... versus horror monsters movie! To je všetko nič oproti televíznemu gastronomickému horroru, čo predvádzajú dvaja upotení, usoplení mamľasi (Jiří Babica a Jaroslav Sapík) v relácii o varení na obrazovkách TV Barrandov. "Babica vs. Sapík". Sú to dve poriadne nechutné monštrá. A ako hodnotím ich versus duel? Jasná remíza. Plichta. Double odpad! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

Reklama

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, že českej národ je na jídlo. Já chápu, že každá TV musí mít z toho důvodu nějakej pořad o vaření. Já dokonce i chápu, že pro některý lidi jsou tyhle pořady nepostradatelný. Tyhle pořady by měly bejt o tom, že ukážu lidem co si doma uvařit a jak to nejlíp uvařit. Sapík bude určitě dobrej kuchař, to nezpochybňuju, jeho "nervydrásající" duel s tím, co je schopnej udělat z ušního mazu náhražku jíšky jsem viděl dvakrát a mohl jsem si ukroutit hlavu. To co vytvářel pan Sapík odpovídalo jeho postavě - žrádlo plný tuku, který plavalo v oleji musí bejt fakt mňamka. Mě by zajímalo, jestli podle něho z tohoto "tv skvostu", zkusil někdo něco uklohnit a jak mu z toho potom bylo. K tomu druhýmu cirkusákovi se radši nebudu vyjadřovat, určitě by víc zaujal dabingem nějákýho notorika než jeho kulinářskejma schopnostma. Jediný co mu jde na jedničku je dávat maso do trouby, ten si tu troubu úplně hejčká...Za komoušů by před začátkem tohodle pořadu byla velká hvězdička. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má tohle pan Sapík zapotřebí. Pana Sapíka si velmi vážím jako profesionála ve svém oboru na rozdíl od pana Babici, kterého jsem nikdy neviděl, že by se choval jako profesionál. Nejsem z oboru ani zaujatý proti panu Babicovi, ale nevím, že by měl restauraci na vyšší úrovni, kde se hostům dostane gastronomickému zážitku. Jeho kolegové, pánové Sapík, Pohlreich či Šubrt takové restaurace vlastní, dělají šéfkuchaře nebo obojí. ZATÍM JSEM VIDĚL POUZE JEDEN DÍL, ALE PROTI PANU BABICOVI JSOU PEJSEK A KOČIČKA NA MICHELINSKOU HVĚZDU. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama