Manifest - Season 1 (2018) (série)
Tvůrci:
Jeff RakeRežie:
Millicent SheltonKamera:
Tim NormanHudba:
Danny LuxHrají:
Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long, Elizabeth Marvel, Shirley Rumierk, Malachy Cleary, Justiin A. DavisVOD (1)
Když Cal zmizí ze svého pokoje, Grace a Ben se pustí do zoufalého pátrání, které je zavede do vzdálených kopců v New Yorku. Tajemná stopa z drobků chleba je přivede k úžasnému a průlomovému objevu. Michaela konfrontuje Autumn a nakonec se objeví i tajemný „major.“ (HBO Europe)
Mám strach, kam se to zvrtne. Jestli tohle byl nejlepší díl seriálu, pak bude škoda, jestli se zbytek nepodaří dovézt uspokojivě do konce. ()
Tak smerom k záveru, respektíve od deviatej epizódy, to vážne hustne a každý diel predstavuje relatívne uzavretý celok, ktorý sa trochu vymyká zase tomu predchádzajúcemu. Samozrejme sledujeme kontinuálny dej počas celej sezóny, ale je fajn, že tvorcovia stále prichádzajú s niečím novým. V dvanástke sledujeme únos Kala a jeho hľadanie, respektíve nie tak úplne únos, ale viac nechcem prezrádzať. No a na konci nás zase čaká celkom prekvapivé uzavretie. Fokus na základnú dejovú linku a mierne potláčanie rodiných šarvátok do pozadia Manifestu sluší. ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)