Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2025), 83 h 48 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (65)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou hodně svižná jízda. Za 40 minut každého dílu se stane věcí, že by to jinde vystačilo na tři hodinové díly. Těch nápadů je spousta a jsou většinou hodně zábavné. Jen, když dojde na akci, tak je seriál slabší, ale to se dá při takové kadenci odpustit. Kdy mě ta frekvence děje mrzela, je konec druhé řady a začátek třetí. Tři díly mohly být roztaženy klidně na celou sezónu. Ale jinak je Fillon pořád kouzelný a zbytek osazenstva ujde. Jedna z postav čněla nad ostatními, ale bohužel dlouho nevydržela. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Reklama

Wotan 

všechny recenze uživatele

Nápad hodit 40-ti letýho holuba do policejní mašinérie v LA rozhodně stojí za to. Co už ale značně pokulhává je provedení. Je to čistě můj pocit, ale uplně každej mě přišel jako Mirek Dušín. Všechno končí nakonec dobře a všichni jsou nejlepší kámoši. Pachatelé se moc nevzpírají a zatčení jsou v pohodě (Srovnání třeba s Southland). Některé epizody jsou hodně přitažený za vlasy. Celkově průměrná soap opera. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako dalších padesát policejních seriálů okolo. Nový je jen v tom, že ukazuje práci těch "nejnižších" poldů. Akce slušná, ale žádnou kulervoucí záležitost nečekejte. Vztahová linka v prvních dílech mi dokonce dost vadila. The Rookie má ale dvě věci, které mě nutí koukat dál a které ho nad tu padesátku dalších prostě povyšují. První věc představují často nečekaná vyústění scénáře, prostě překvapivé zvraty. Druhou věc představuje úžasný Nathan Fillion. Jeho hraní je prostě super a tady mu to totálně sedlo... Třetí věc, už dva herci z Firefly tam měli malé role. Vidět je vedle kapitána Malcolma Reynoldse je pro fanouška boží. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Taková poněkud až moc slušná policejní agitka, přesto uvěřitelná. Na rozdíl třeba od "krimi" Whiskey Cavalier, kterým nevěřím ani zbla, je tohle slušně koukatelné, bez hluchých míst. A na Nathana Filliona, který se naštěstí od posledních dílů Castla zbavil své vyžranosti, je zase radost pohledět. Hraje jako vždy výborně, žádné přehánění ani karikatura, nic není neplánovaně směšné. ()

Galerie (3 432)

Zajímavosti (28)

  • Když se John Nolan (Nathan Fillion) a Celina Juarez (Lisseth Chavez) vydávají za pachatelem, který vykradl obchod, otevírají se zadní pravé dveře, v dalším záběru se ale otevírají jen přední. (willy1)
  • Během časového úseku od 31:52 do 32:12 lze pozorovat změnu umístění pásky na odznaku u strážníka Nolana (Nathan Fillion) mezi dvěma scénami. (Pito126)
  • Během scény, kdy Bradford (Eric Winter) dává Chen (Melissa O'Neil) do auta v poutech, jsou dveře na druhé straně otevřené. Nicméně v následující scéně jsou již zavřené. (Pito126)

Reklama

Reklama