Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle seriál mi neuvěřitelně sedl! Prušinovský se po Kobrách a užovkách opět předvedl v dobrém světle, a Petr Čtvrtníček v hlavní roli byl uvěřitelný tak skvěle jako Kryštof Hádek jako Kobra. Perfektní záležitost nasypaná skvělými hláškami a několika překvapivými momenty, to vše podtrženo výstižným vojebávacím (zlodějským) slangem. Aneb "Koho chleba jíš, toho dceru píchej." Nejlepší epizoda: Marcel (5)..."Ale to musíme stihnout vole, zatím ho kouří, ale za chvíli budou píchat, to by ten kluk neměl vidět."..."Mami? Proč jsi říkala mrdej mě?!" ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Slabota, od první minuty každýho dílu už vím pointu, vždycky doufám, že to bude něco jinýho - vtipnějšího, ale stále neskutečná slabota. Budou doufat, že se to trošku zvedne (doufám teda už dost dílů), jinak ať to proboha skončí. Ten potenciál je nevyužitej (herecký i scénáristicky), Čtvrtníček tentokrát opravdu nudí a například Plesl s Polišenskou nemají vůbec prostor...možná, kdyby to nebylo tak krátký, tak se dá s i se slabou pointou víc vyhrát. ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš průšvih, takže příjemné překvapení, ale přesto žádný zázrak. Děj je docela banální, tudíž stojí jen na dialozích a hereckých výkonech, které jsou u hlavní trojice fajn, ale vedlejší postavy působí velmi odflákle a ochotnicky. Přitom právě perfektně napsané a zahrané štěky jsou nezbytným kořením pro dobrou komedii (jak se můžeme přesvědčovat u starých barrandovských klasik), a nakonec i s neherci se dá udělat velká paráda, což ale bohužel není tento případ. - Palec nahoru za "Bublinu" Polišenskou, taková krev a mlíko mi na "plátně" docela chyběla. :) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)

Reklama

Reklama