Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál, na kterém je krásně patrné, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco první sérii pod taktovkou pana Prušinovského lze označit za svěží vítr v rámci zdejší internetové tvorby, který je neskutečně trefný a hlavně vtipný. Druhá série, které se chopila jiná parta, je již pouze silně podprůměrný dojezd, ve kterém se prakticky pouze recyklují vtipy z té první a povedený vtip lze nalézt jednou za tři díly. Moje hodnocení 65%. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů značně kolísala, některé byly fantastické, některé nic moc. Mě upřímně nebavila ta "milostná linka", která v tom seriálu byla hlavně docela zbytečná. Co se týče obsazení tak Čtvrtníček naprosto skvělý, Jaroslav Plesl taktéž, ale Lucie Polišenská mě moc neseděla, ale to je tím, že jí nemám jako herečku příliš rád. Sjel jsem to v podstatě na jeden zátah, ale podruhé si to asi už nepustím. Některé hlášky naprosto geniální, celkově ale průměr. 60% ()

Reklama

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Na české poměry hodně podařené. Díky odvysílání na Streamu si tvůrci mohli dovolit být vulgárnější a jít přes čáru. Nemůžu říct, že by Autobazar stál jen na Čtvrtníčkovi jako Čížkovi, protože i Bóďa a Bublina tu mají své pevné místo a táhnou za jeden provaz všichni tři. Nedělám si iluze, že v některých autobazarech by situace vypadala lépe než v Monte Karlu, o to víc se mi líbí styl jejich humoru. Jako absolutně nejlepší díl hodnotím díl poslední, kde se má odehrát svatba Čížka a Bubliny. Díky délce jednotlivých dílů se divák nemá ani čas nudit, i když některé díly jsou samozřejmě slabší. I tak dávám čtyři hvězdičky a doufám, že se dočkám pokračování. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Na začátku 1. minuty hraje „Boys Boys Boys“ od Sabriny, při projížďce autem hraje „Rock Me Amadeus“ od Falca, a když Bublina (Lucie Polišenská) suší fénem papír, hraje „Maniac“ od Michaela Sembella. (SONY_)

Reklama

Reklama