Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

To byl zas takovej doják, až to snad ani hezký není. Želví slzy tekly nezadržitelně proudem... Emoční ždímačka, tfuj. Stejně jako v prvním dílu, i tady nechybí vtip a chemie. Chápu, že někomu to nemusí být po chuti, že po dokonalé jedničce přišlo pokračování, jenže žijeme v době, kdy sequel a remake je víc než něco originálního. A já sakra budu mít radši výborně natočená pokračování výborných filmů, než těch průměrných. Dvojka psího výletu neztrácí snad nic ze svého kouzelného já, nabízí spoustu nového a není to jen opakovačka toho, co už tu bylo. Nakonec bych rád vyzdvihl casting, Dennis Quaid opět skvěle a mám ho radši a radši, smutný výměna v roli Hannah v dané situaci nemohla dopadnout lépe, ale největší gól byl casting CJ, protože jak výběr malé Cassie z Antmana nebo už "velké" Káti Prescottů se povedl víc než na jedničku, doufám že obě tyhle herečky uvidím častěji. A takhle dobře zahrát mrchu a někoho, koho budete nenávidět, to se podobně jako Betty Gilpin také nepovede vždycky. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po prvním díle jsem si říkal, že nemá cenu vidět jeho pokračování, ale když je občas sentimentální nálada, tak tyhle optimistické dojáky jsou asi na to nejlepší. V každém případě pokud se Vám líbila jednička, tak pochybuji, že dvojka Vám zkazí náladu. Samozřejmě, že tu nenajdete nic nového a pro dojmutí si vypomáhají ověřenými postupy. Cílová divácká skupina je jasná a pokud nejste pejskař, tak si rovnou můžete minimálně dvě hvězdy odečíst. Navíc musím pochválit scénáristu, že hezky propojil oba filmy a vypadá to, že třetí už snad nenatočí, i když v Americe jsou schopni všeho ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Je to síce prvoplánovo slzydojné, príbehovo trošku potiahnuté za vlasy a celkovým konceptom v podstate hotovým xeroxom jednotky. .... Komu to, ale vadí? .... na toto - ako milovník psov so zaujímavým nápadom s reinkarnáciou - mám slabosť. .... Keď máte krásny originál obrazu a vedľa neho duplikát, páčia sa Vám predsa stejnak rovnako ?! - toť moje vysvetlenie plného hodnotenia. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace a koloběh života psím pohledem po druhé a po druhé skoro stejně dobře. Emociální stránka filmu je prostě bezkonkurenční a jak u jedničky, tak i u dvojky se prostě slzám nedá ubránit, ač jsem se snažil sebevíc. Tolik upřímného pohledu na nevyhnutelný konec každého života mi prostě bere dech. Jen škoda, že filmaři hodně použivájí až přespříliš klišé, jako je je nezodpovědná matka, vztahy v rodině, rakovina a ''nečekané'' zvraty a polepšení. Premisa příběhu je o proti jedničce až příliš klišovitá a nenápaditá, ale díky skvělým hláškám, emocím, pejskům a příjemnému konci si to laťku udrží poměrně vysoko, ale jednička je nedotknutelná.85%. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

První díl sem viděl, před pár lety a tak,sem zašel na druhé pokračování a je to úplně to samé jako první díl.Ale, to absolutně nevadí.Film je pěkný,dojemný,některé momenty vás doženou až k slzám.Sice hlavní hrdina se převtěluje do různých plemen psů aby zase viděl kde začínal.A taky, tvůrci dali do filmu způsoby mezi jednotlivými psími životy. Za mě 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama