Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (157)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $100,723,831║Tržby Celosvetovo $203,785,209▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,979,877║ Tržby za predaj DVD v USA $6,111,248║ Povrchný balast. Sklamanie. Zbytočne spojenie z dnešnou modernou dobou to dosť dáva dole. Moc vyumelkované. Pôvodný čierno-biely seriál je pre mňa klenot. Takže potenciál tohto prima námetu je tu doslova zakopaný do zeme. Zábavnosť tak niekde na bode mrazu, fakt zle. /videl v kine: 40%/ ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tato novodobá předělávka klasické Addamsovy rodiny mne až tak moc nechytla. Příběhová modernizace o mobily, influencery, focení jídla atd.. za mne děj sráží. Což se projevilo i na humoru, který byl mnohdy "tlačen" přes hyperaktivní makléřku, či její "emo" dceru. Naopak chválím animaci. Zvažoval jsem jen 3z5, ale nakonec dávám slabší průměr tudíž 2z5. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdybych si právě kvůli plánu zajít do kina na animák, který mi v trailerech svým vzhledem připadal jako od mého milovaného Burtona, nedopřál minulý týden původní dvojici černých komedií, asi by mi předělávka tolik nehřála u srdce a ve finále bych ji odsoudil jako prapodivný film, který neví, zda má být trochu bizarním nebo až přespříliš dostupným pro děti. Neříkám, že některé úseky mi přepálené nepřišly, na druhou stranu veškeré vtípky na úkor zesměšnění současného světa přišly vhod a ten smích se u mě několikrát zastavil. Addamsova rodina si mě získala jak ve hrané, tak i animované formě. [viděno v Cinema City Slovanský dům 7.11.2019] ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Z tvůrčího hlediska podobně divné jako rodinka Addamsů mezi „normálními“ lidmi. Na jednu stranu působí animák lacině, skoro až amatérsky, na druhou z něj vyzařuje jakási zvláštní energie (jako kdyby si tvůrci v tomto duchu s divákem zahrávali). Animace je divná, dabing je divný, ani o jednom se nedá říct, že by to bylo špatné, prostě jenom nestandardní. I po pár dnech se mi většina scén stále vybavuje. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama