Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (157)

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako přiznám se, že sám bych na to nešel, protože i když jsem kdysi celkem se zaujetím sledoval černobílý seriál z roku 1964, tak filmy (obzvláště dvojka) se mi vůbec nelíbily a hodnotil jsem je jednou hvězdou....No ale protože mě na to vytáhla kamarádka, tak jsem si protrpěl....Ale vůbec neprotrpěl, bylo to nad očekávání dobré - plné suchého a černého humoru, mělo to příběh, efekty byly lepší než z hraných verzí (dobu nezastavíš)... Takže i když jde víceméně o spíše průměrný animák (který se navíc staží kopírovat Hotel Transylvánii), docela jsem se bavil...Naštěstí to má jen 87minut a to je tak akorát... Taky musím uznat, že Wednesday je fakt super (hlavně se podívejte na ty její cool, vlastně spíš dark copy) a její kamarádka Parker tomu dávají i jistý "lidský" rozměr. Co mě naopak zklamalo, bylo, že to vůbec není horor (ano horory nemám rád, ale troška napětí by neuškodila)....viděno v kině 2D (cze.)...60% ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu mám rád a to jak Sonnefeldovi hrané filmy z devadesátek,tak původní seriál ze šedesátých let.Přesto mě ale nový animák nepřesvědčil už v traileru a realita je snad ještě slabší.Přitom tu byl velký potenciál,který by mohl být v animovaném filmu využit mnohem více než ve filmu hraném.Místo toho tu máme sice lehce stylizovanou,leč sterilní a vlastně ani nemoc zábavnou podívanou se hodně slabým příběhem.Chápu,že tu nejspíš byla snaha přiblížit tuhle dnes už polozapomenutou rodinu mladším divákům,ale určitě by se to dalo udělat lépe než jedním z nejslabších animáků posledních let...40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama