Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Předně není to horor a není to ani mysteriózní je to drama případně thriller. Holka má na nějakém erotickém portálu kanál a chce se dostat do top 50 jednou se jí to podaří pak jí, ale někdo hackne  účet a vydává tam pod ním videa. Ona ho nemůže zrušit jelikož nezná heslo a v podstatě se celý film snaží ten účet zrušit na konci ho jaksi získá (proč jí vůbec dala to skutečné?)  a zruší na konci si pak změní identitu a jede znova. Film nemá ani konec jelikož se nedozvíme kdo ji hacknul a proč jen zjistíme, že na tom účtu jsou hacknutí všichni a někdo si jich vybírá podle oblíbenosti. 40 procent za úvod s fake podříznutím ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s krásnou herečkou, ze které jsem nemohl spustit oči. Od začátku až do konce to má suprovou atmosféru. Film se vám snaží ukázat to, jak to chodí na podobných online webech. A to je ukázaný dokonale. Jenomže to má dost nesmyslný příběh, což je obrovská škoda. Asi od poloviny budete celou dobu kroutit hlavou, co je to za blbost. Přitom to mohli vymyslet nějak líp, ale i přesto, to určitě budete chtít sledovat furt. Taky mi ve filmu hodně chybělo nějaký větší brutality. I když scénka s bouchačkou je na výbornou. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Přebujelá paranoia s asexuální herečkou v hlavní roli, na kterou má mužská chlouba vůbec nereagovala. Jinými slovy řečeno - prvotřídní fujtajblice. Slibný koncept se nanejvýše pozvolna utápěl v tratolišti podivných scenáristických manýr a již zmíněné asexualitě. Přičemž až s podivem je to, že k mé nikdy neexistující dysfunkci erekce, se přidal i nezájem sledovat erotickou cam show, o které u mě panuje přesvědčení, že by měla být vzrušující. No jo, jenže když casting nesehnal na hlavní hrdinku žádnou obstojnou krásku než Madeline Brewer, je nasnadě, proč potenciální látku zrovna nezahrnu superlativy. Tým tvůrců se neopírá o známá jména, i tak bylo místy znát, že by chtěl příjemně překvapit, jen pořádně nevěděl, jak na to. Debutující scenáristka Isa Mazzei si ukrojila velký krajíc. Chtěla neotřele, dovedně i částečně sofistikovaně spojit prvky mysteriozního thrilleru, aby jí z toho vylezl eroticky laděný fetiš horor a navrch přidat pořádnou porci paranoidních bludů, raději, aby se, pokud možno, nemuselo nic vysvětlovat. Něco se jí i do svého konceptu povedlo aplikovat, z velké části ji však spasil režisér Daniel Goldhaber, který tu volovinu alespoň zajímavě vizuálně ukočíroval. Leccos jsem si sliboval od vyvrcholení, u mě tedy proklatě mrtvo, nicméně, z filmového hlediska je finále úplně trapně nezvládnuté. Takže nespoléhám na to, že bych někdy provedl exkurzi za děvčaty z erotických camwebů. Už nyní vím, že o nic podstatného nepřicházím. 5/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V dnesnej dobe uz pomaly kazdy film oznacia ako horor,lenze ani nahodou to tak nie je,skor sa jedna o thriller,v ktorom jednej babe,ktora si zaraba cez webcam show ukradnu identitu,ma to celkom dobru atmosferu,nechyba napatie,beznadej,zufalstvo i psycho,len skoda toho konca,ktory zanechava otazniky a mohli vybrat aj krajsiu herecku,ale nevadi,dalo sa na to pozerat a aj to zbehlo...:-) ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Dějově atraktivní, vizuálně poutavý a nehorázně sexy thriller o camgirl, co si vydělává streamováním své erotické online show na internetu, kde se snaží obstát v početné konkurenci a získat pro sebe co nejvíc diváků. Pak jí ale tajemná dvojnice ukradne ze dne na den profil a tím pádem i živnost a začne ji postupně obírat i o soukromí... Pozoruhodný a sympaticky otevřený náhled do života mladých dívek, co se neváhají obnažovat a de facto prostituovat na webu s anonymními uživateli, je natočený překvapivě dynamicky a s citem pro černý humor i bizarnost některých sexuálních úchylek velice schopnými tvůrci, kteří se jím chytře vyjadřují k současnému stavu života na internetu a streamovacích službách. Působivá je i skvěle vystavěná zápletka, během níž se hlavní hrdinka stane obětí jakéhosi ďábelského komplotu - který ale zůstane bohužel nevysvětlen, takže kdo ten komplot způsobil a jak se mu to povedlo, jsou otázky, jenž jsou záhadou ponechanou k volné interpretaci. Což je docela škoda. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama