Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okouzlující romantická komedie, ve které na plátně zazáří Al Pacino a Michelle Pfeifferová. Pfeifferová představuje Frankie, číšnici v jedné newyorské kavárně. Po sérii bolestných zklamání Frankie nehledá vztah k žádnému dalšímu muži... až dokud se nepotká s Johnnym. Pacino hraje propuštěného trestance, který začal pracovat jako nový kuchař na krátkodobý úvazek. Dočista se zblázní do Frankie. Ale Frankie usuzuje, že se k sobě hodí jako vejce natvrdo a naměkko. Nechápe, co myslí Johnny tím, když říká: "Byli jsme pár ještě předtím, než jsme se potkali". (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (167)

cab 

všechny recenze uživatele

Mene zname a o to lepsi male romanticke drama, ktere se odehrava v recke restauraci s paradne si sednouci ustredni dvojici (Al Pacino a Michelle Pfeiffer). Ona nechce o lasce, muzich nebo nejakem chozeni vubec slyset, on se dostava ven z kratkeho pobytu ve vezeni, ktery mu obratil zivot uplne vzhuru nohama a hodla dat do sveho dalsiho konani vse at to stoji, co to stoji. 90% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna asi tak na urovni Pretty Woman. Spociatku dobre, ma to tempo a slusne dialogy, skoda len ze v strede prevladli vatovo plane plky, koniec je trochu utnuty a nezazivny. Nuda dostala vela priestoru, to tiez povazujem za spatne. Celkovo ale slusna romantarna, ktoru tahaju hlavne Al Pacino a vyborna Michelle Pfeiffer : 60 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ty divadelní základy v téhle romantice jsou hodně cítit. Co si zkusili v 80. letech DeNiro s Meryl Streep musel samozřejmě vyzkoušet i Big Al. Ti dva byli zkrátka rivalové každým coulem. Člověk každopádně v tomhle kousku může jen závidět Pačínovi čas strávený s čarokrásnou Michelle. Beru to i tak, že Al musel vztah mezi nimi po Scarface přeci jen vylepšit :) 65% ()

Chegi 

všechny recenze uživatele

Film, na který jsem se podíval především kvůli duu Al-Michelle. No a vyplatilo se mi to. Velkou předností je, že není tuctový... narozdíl od jiných romantických filmů zde nevíte, co se stane a to vás drží v napětí, jak to dopadne. A upřímně: Kdo z nás by nefandil Al Pacinovi, ve snaze sbalit Michelle Pfeiffer?? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, kde postavy mají normální práci, uvěřitelný dialogy a prostě se chovaj tak nějak všedně. V dnešní době hypervyumělkovaných romantických komedií to působí až neuvěřitelně. On vůbec skoro padesátiletej Al Pacino opravdu není tradiční hlavní představitel do role svůdníka. Herecky mě tam nadchla Michelle Pfeiffer. Nikdy jsem jí nijak extra nemusel, ale tato role jí sedla. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Do hlavní mužské role byl zvažován Jeff Bridges. Nakonec byl obsazen Al Pacino. (D3VIL)
  • V jedné scéně režisér po Al Pacinovi vyžadoval, aby po otveření dveří a vstupu do pokoje vypadal překvapeně. A protože se nedaleko natáčel Star Trek VI: Neobjevená země (1991), poslal Garry Marshall pro Kirka a Spocka, které postavil za dveře pokoje, kam měl Al Pacino vejít. Hercovo překvapení je tak naprosto autentické. (D3VIL)
  • Frankie (Michelle Pfeiffer) souhlasí s poodhalením svého nahého těla, aby se Johnny (Al Pacino) mohl po dobu "15 sekund" dívat. Ve skutečnosti ale scéna trvá celkem 40 sekund. (D3VIL)

Související novinky

Moje další první velká láska

Moje další první velká láska

20.06.2006

Taky milujete romantické slaďárny o malých harantech, kteří se v sedmi chovají i vypadají na dvacet (holky, kluci spíš naopak) a první sex a skutečnou pravou lásku si odbudou do dvanáctých narozenin… (více)

Reklama

Reklama