Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale o to více pak svižná, zábavná a hlavně nádherně pohodová romantická komedie o napravené a vyléčené zbohatlické slečince, i když s trochu nepravděpodobným scénářem (nemocnice, odvedení úplně cizího člověka atd.). Dobré herecké výkony v hlavních rolí, včetně těch malých spratků. Asi nejlepší komedie krásné a šarmantní Goldie Hawn, to bez pochyb. To píše:-)! Tedy to pivo:-) ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě skvělý. Jako malá jsem to párkrát viděla v televizi a nikdy jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ten film, kde byla ta namyšlená ženská, která potom vypadla z lodi a ztratila paměť. Je to geniální, takových filmů by mělo být o hodně víc, měl by jimi být přeplněný internet, aby se lidé měli na co dívat, jelikož tohle mně prostě baví. Je to vtipné, zábavné, rodinné, romantické, má to nápad a má to hlavu i patu. Bravo. ()

Reklama

keddy79 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru tuctová a neuvěřitelná komedie. Motiv unesení a přivlatnění si Joanny je opravdu opovrženíhodný. Tomu se mám smát? A náhlá změna chování a citů dětí Deana je nereálné. Film neuvítám ani jako prostředek k zabití času při dlouhé cestě autobusem. Na druhou stranu se mi docela líbila závěrečná scéna romantického setkání v moři. ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn je v roli rozmazlené fifleny (na začátku filmu) tak skvěle hnusná a protivná, že to stojí za to vidět. Ostatní zbytek filmu je snadno předvídatelný - chvilku je to vtipné, chvilku veselé. Ale je to příjemná oddychovka, i když jsem čekal, že Anny (totiž Joanna) svému pravému manželovi něco vtipného před odchodem provede. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title (03:03) ,2. Don't Leave Use (03:21) ,3. Katerina And Arturo (05:00) ,4. Welcome Home Baby (01:07) ,5. Opening At The Golf (01:59) ,6. A Lovely Night / A Meeting (03:35) ,7. Hold Me (01:49) ,8. Come To Daddy / I Am Proud (03:55) ,9. Sorry Annie (01:04) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)
  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama