Do temnoty - Série 1 (2018) (série)
Mike GanHudba:
Joel J. RichardHrají:
Annie Q., Corey Fogelmanis, Jessi Case, Julian Works, Hugo Armstrong, Graham Taylor, Julia AksObsahy(1)
Skupina nerdů zůstane po škole uvězněna v budově a je konfrontována s legendárními školními strašidly. (AXN)
Hodně jsem byl na tento díl natěšenej. Logo admirála je hodně cool a na svý škole bych ho chtěl hrozně taky. Nejhorší popis a titulky zatím z celého seriálu. Nerd je jen hlavní postava, slovo konfrontována si mohli odpustit - je přehnané a slovo legendárními taky. Proč má být jako legendární?! A strašidly! Je tam jeden, tak co melou sakra. Hrozný popis a zní to jako pořádná sra*ka. Díl se zdá hodně fajn a že bude na 4 hvězdy, takže to bude super. Průběh je dobrý a líbí se mi, jak nechce říct, za co je po škole. Je dobré, že to neříká hodně dlouho, ale není to tak, že by to téma totálně pohřbili a nesnažili se to z ní dostat. Jsem rád, že když se zhulili, že nedali úplně divnou kameru a sakra divný efekty. Bohužel díl fakt hodně a nejvíc kazí killy. Jsou všechny totálně mimo kameru a 2 killy z nich jsou hloupý. Kill se sekerou je úplně stupidní a hodně mě naštval. V posledních zhruba 20 minutách se díl začíná hodně kazit z úrovně, kterou měl, i když byl celý díl béčkovej od začátku do konce. Je zde kill se sekerou a zvrat se školním duchem, kterej mě nějak neohromil ani nenaštval. Hodně splácané bylo to, jak se ,,chlubila'' tím, co všechno udělala a působilo to hrozně špatně a lehce směšně a neuvěřitelně. Líbí se mi, jak řekla byla jsem po... a pak se opravila, ale poslední scéna nedává vůbec smysl. Nechápu, jak scénaristi přemýšlí, protože je tu tuna důkazů, že byla po škole. Stejně jak v Nový rok, nové já je objasnění hloupé, ale tady je ještě víc. Kdyby díl udělali normálně, nechali tam tu hodinu, a pak by se jelo normálním stylem a killy byly lepší, tak bych dal 4 hvězdy, ale takto dávám silný průměr. Posledních 20 minut mě zklamalo a killy mě zklamaly nehorázně. ()
Konečně příběh, na který se dalo koukat!!! ()
Dost povedený díl. Temné prostředí, vytvořilo skvělou atmosféru. Za mě jeden z nejlepších dílů série. 75% ()
Skupina študentov zostane po škole so svojim učiteľom Armstrongom, ktorý sa rád pozerá na dno pohárika. Keďže pred časom sa stratili dvaja študenti, učiteľ žiakov vyzve, aby z triedy nevychádzali. Zdá sa však, že jedine zakríknutý Brett sa chystá učiteľa počúvať...práve Corey Fogelmanis čoby Brett zvládol svoju úlohu viac ako dobre a zmäteného narušeného chalana zahral ozaj dobre, podobne ako zaujal svojim výkonom v horore Mama a možno má pred sebou sľubnú kariéru nielen v teenagerských filmoch. Rovnako tak príbeh stál zato a po dlhšej pauze sa epizódu School Spirit seriálu Into the Dark oplatilo pozrieť. ()
Photo © Hulu / Patrick Wymore