Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Omar s Nadiou jsou znova spolu. Maturita je za rohem a kamarádům i nepřátelům na škole v Las Encinas pořádně zamotá hlavu poslední záhada. (Netflix)

Recenze (3)

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stejně zvláštní, že jsem se dostal až sem, když už poslední dvě předchozí sérii byly těžkým řezem do koláče, který vůbec nechutnal, ale stále si tahle Elita drží nějaký svůj styl o tom jednom. Kdo je ten vrah? Osmička a prej poslední, což podle konce nekonce nevím nevím. Příběh se občas protočí na zbytečném místě, aby nastalo okénko během pár minut s tebou chodit nebudu, aby o další díl ano. Tvůrci už vaří dlouho okolo vody a zde aspoň menší svěží změna s novým menším příběhem, který opět tasí pinďoury do zbroje. Opět a opět se zde hraje na "teplou" vodu, který udeří do koulí nebo do prdele. Světe div se, vždy se to pak snaží zachránit zbytkem světa, tak tam rovnou hodíme grupáčkem se vším :) Ta hlavní část vlastně je dobrá a opět jsem se nachytal, že se těším hned na další díl, což Elitě pořád nechybí. Hodně se to drží i díky bohu té menší kriminální linky s tím vrahem. Není to kriminálka, ale musím říct, že se to i vcelku daří. Jak jsem psal, konec občas totálně zabitej doslova do větru, jedna dějová linka jen do počtu, druhá taková nemastná a říct, že si škola na chvilku uzavřeme, tak to vlastně neznamená konec. To vrácení do reality škol, ale dobrý, o to víc čekám, nějaký další série bohatý vs normální...Ale jestli to byl faktický konec, tak i jo. První čtyři série byly super a víme v čem...pak už se vata zamotala a někdo z vedení koukal na Prague Pride, MTV a tak nám to vytasil do obrazu, ale místo šokování zapomněl docela na držení konzistentní podívané, které už dost lidí nebavilo... ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že jsem několik posledních řad vynechal, protože už mě to prostě a jednoduše nebavilo. Nicméně jako ten, kdo si několik prvních sérií užíval, jsem se rozhodl podívat na tu poslední a nelituji. Má to své rezervy, ale nenudil jsem se a jde o slušné zakončení španělské soap opery, které nezanechá pachuť vysloveného zklamání. ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elita je velký španělský fenomén a je pochopitelné, že v českém prostředí to velkou oblíbenost mít nebude. I když se charakter celého seriálu v průběhu let postupně proměňoval, ani v poslední sérii nezůstal svým kvalitám dlužen. Opět tu máme výborně napsané napsané postavy, opět je tu chytlavá atmosféra, opět jsou tu pěkní mladíci, na které je radost koukat (Nuno Gallego!). A celé to končí naprosto fantasticky a je vám trochu smutno, že další příběhy studentů a studentek ze školy Las Encinas už nebudou, leda možná někdy nějaký ten spin-off. Bylo to nádherných 64 epizod a Netflixu velký dík za celý tenhle projekt, který jsem užil velmi vrchovatě. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama