Ponorka - Série 2 (2020) (série)
Matthias GlasnerKamera:
David LutherHudba:
Matthias WeberHrají:
Tom Wlaschiha, Rochelle Neil, Clemens Schick, Rick Okon, Michael McElhatton, Stefan Konarske, Leonard Scheicher, Franz Dinda, Robert Stadlober, Pit Bukowski, Julius Feldmeier, Joachim Foerster (více)VOD (1)
Objevení se Ehrenberga má závažné důsledky pro Wrangela a posádku U-612. V New Yorku má pochybný právník Berger, který slíbil pomoci Hoffmannovi, šanci prokázat führerovi svou cenu. (Viasat)
V tomto díle se Simone, jedna z hrdinů a skrývající se Židé chovají jako při bojové hře na dětském táboře, jakoby nešlo o nic a ono jde o život. Je zcela nemyslitelné, že by se skrývající Žid modlil u špatně zatemněného okna tak, aby to bylo možné vidět z ulice. O tom, jak se chová Simone raději mlčím, takto by nikdo z nich za okupace nepřežil ani týden, natož Simoně, která je v očích velitele Gestapo zcela provařena. Na moři je to dobré, New York ujde, ale linie ve Francii je pouze otravná, protěže lidé se v ní chovají debilně. ()
Clemens Shick je jako kapitán ponorky skvěle obsazená tvář. A Manchester tváří se jako New York se (nám/UPP) povedl... ()
Photo © Sky Deutschland / Stephan Rabold