Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (227)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaboduchost ve druhé polovině zastiňuje trapnost, postupně nekontrolovatelně narůstající do obludných rozměrů. Ach jo ... prostě o tom, jak ženská nahání chlapa ... skoro za každou cenu. P.S.: Kdopak asi zařídí, aby všechna ta květináčová zeleň na střeše za případné menší či větší bouřky nebo jenom za trochu větrnějšího počasí neskočila náhodnému chodci na hlavu ? ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Komedie u které se párkrát od srdce i zasmějete (a pokud netrpíte narkolepsií, tak ani neusnete). A to se počítá! Jinak takový ten předvídatelný příběh o "nečekaném" zamilování - nějak mi v příběhu chybělo víc nějakých alespoň náznaků, které by k zamilování zavdaly příčinu. (viděl jsem: 2x) ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem nečekala nic, byl prostor pro překvapení. To se neudálo. Ester je milá dáma, mám ji ráda, a ani zde mi nevadila. Ze sympatií k ní a kvůli zábavné zúčastněné slovenské komičce, je ta jedna hvězdička. Všechno ostatní byla troškovská ubohost, ale bez špetky rádoby vtipu. Nenašla jsem nic, co by se dalo vyzdvihnout, snad jen, že Žilková krákala trochu méně než jindy. Není to ani pro ženy, ani pro mladé holky, není to ani vtipné, ani dojemné, není to koukatelné. A vizážistům bych dala lopatou po hlavě. Neumět nalíčit hlavní postavu tak, abychom nemuseli, v každém záběru, počítat v její tváři naběhlé, zarudlé vyrážky (ne, nemyslím znaménka, myslím skutečně beďary) je amatérismus nejhrubšího zrna. A to nemluvím o kostýmech. Janáka jsem vzala na milost kvůli dvěma pěkným pohádkám (Nejlepší přítel a Korunní princ), ale teď už nad ním lámu hůl definitivně. Zlaté Ženy v běhu! Zlaté Na střeše! A zlatá, tolik kritizovaná, Cena za štěstí. Viděno ze zvědavosti na celoroční V.I.P. kartu, jinak bych do vstupenky prostředky neinvestovala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,104,000▐ Janák je akýsi dojdení, bez lepších nápadov. Samozrejme že chce byť originálny a trefní na dnešnú dobu ale je to dosť kostrbaté, potenciál to nedokáže vôbec využiť, zas taká troška zbytočnosť. /35%/ ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Romantický film tak moc dokonale podle šablony, až to trochu vzbuzuje odpor. Karel Janák dodržuje všechna žánrová pravidla naprosto dogmaticky, bez jakékoli špetky invence, že se dá předvídat zdaleka nejen to, jak celý film dopadne, ale scéna za scénou včetně trapných klišé jako zpěv na veřejnosti nebo běh městem, aby se něco zachránilo... LOVEní je kdoví proč žánrově zahrnuto jako komedie, což mi tedy není jasné, z jakého důvodu - vedle jednoho zajímavého (Malá pardubická), jednoho úsměvného (hradecko-pardubický vtip) a jediného opravdu vtipného momentu (postava Jarouška Plesla, za což ale může hlavně Pleslovo geniální herectví, s jakýmkoli jiným hercem by ta scéna skončila tragicky trapně) se není čemu smát. A že negativ je fakt dost... když opominu skutečnost, že spousta věcí scenáristicky nedává smysl (včetně výchozí premisy - proč by doprdele šla hlavní hrdinka bydlet s "nevlastním bratrem", kterého vůbec nezná, když je jí zatěžko bydlet s nejlepší kamarádkou?), což je hloupé, ale ještě ne otravné, tak fakt otravný jsou především karikatury postav ztvárněné Romanou Goščíkovou (která zoufale přehrává a hrát vůbec neumí, ale jasně, je to režisérova manželka), Evelyn Kramerovou (afektovaná, nerealistická a strašně směšná postava - že by protivná tlusťoška měla být vztahovou rádkyní, haha, tak určitě) nebo Veronikou Žilkovou (v momentě, kdy vytáhla samopal, bylo jasný, že tenhle film bude průser). Ostatně, i Ester Geislerová je unylá jak leklá ryba, ale dobře, mohl to po ní chtít režisér. Jasně, v seznamkách jsou hodně divný lidi - ale ne karikatury. A LOVEní víc než nepovedené karikatury nenabízí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)
  • Film šel do kin se sloganem „Hledá se láska, Zn. Spěchá“. (ČSFD)
  • Na otázku, jestli někdy využila seznamku Ester Geislerová, odpověděla: „Ano, právě kvůli filmu LOVEní. Stáhla jsem si Tinder, ale vydržela jsem s tím asi jen dva dny. Vůbec mi to nesedí. Dala jsem si tam fotku s polštářem pod trikem, abych vypadala těhotná a jeden ze dvou kontaktů mi napsal, že už se asi seznamovat nepotřebuju.“ [Zdroj: Extra.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama