Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch mnoha poetických, až lehce ezoterických filmíků, kterými novodobá česká filmografie disponuje (př. Hany, Laputa, ...). Tahle sorta filmů se snaží být jako těžce artový film a tudíž to není pro šiřší obecenstvo. Je to spíše pro ty, kteří mají rádi psychologii a poetické konverzační blábolení. Tak přesně v těchto vodách pluje i tento (ne tolik zdařilý) "Muzikál." ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych si nepřečetl, tak na první dobrou tipnu, že za tím má prsty „legendární“ Dušan Rapoš. Tohle je fakt špatně i na nezkušený tým. Jestli to měla být pocta legendárním „Starců“, nebo tuzemská reakce na vlnu zahraničních tanečních filmů, nebo si Slobodanka Radun řekla, že by taky chtěla něco natočit….nevím….každopádně všechno vylít. Špatní herci (jsou to doufám herci :D) jako Vojtek nebo Písařík….u někoho to možná bylo jenom příšerně napsanou rolí (Polívka)….se špatnými dialogy ve špatném příběhu. Všechno umělé jako růže z pouti. Všechno naivní jako druhý den ve školce. Všechno profesionální jako vyučený automechanik v dámském kadeřnictví. I přesto, že je den je krásný, když dva se rádi mají, tak tudy cesta fakt nevede. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tato adaptace Starců na chmelu nebyla až tak strašná. Vica Kerekes s její příšernou česko-slovenštinou ovšem zklamala na celé čáře. Adam Mišík i Vladimír Polívka skvělí. Líbila se mi i choreografie tanců a samozřejmě nestárnoucí písně z uvedeného muzikálu. Trochu romantiky, trochu chlapeckého soupeření, docela inteligentní konec. Znovu bych na to nešla, ale za ztracený čas tu hodinku taky nepovažuji. ()

Savel 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad skvělého námětu, který byl nemilosrdně zprzněn ledabylým zpracováním. Z možné české Pomády, Glee, nebo aspoň Muzikálu ze střední je nudnější Kameňák. Je zbytečné vyjmenovávat, co všechno tam bylo špatně a už vůbec ne vyzdvyhovat ty dva pěkné muzikálové momenty. Pusťte si radši Starce na chmelu. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zde jsem necekal vubec nic a nakonec jsem byl celkem mile prekvapeny. Do Starcu na chmelu to ma samozrejme daleko, ale pisnicky jsou stejne a dobre je zvladnuta i choreografie. Mlade holky hezke, kluci sikovni..., neni duvod tento film nejak topit. Z hercu se mi nejvice zamlouval Polivka, naopak Kerekes a Vojtek mi zde moc nesedeli. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama