Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem si říkal, proč to má tak nízké hodnocení? 49%? Vždyť je to docela zábavé krimi s parádním obsazením. Potom ovšem přišlo celé rozuzlení a vy zjistíte, že je to orpavdu kravina se spoustou děr. Nicmén ěobsazení bylo opravdu skvělé. John Travolta a Morgan Freeman byli tradičně suproví. Femke Janssen, Peter Stormare a Robert Patrick velmi potěšili. Brendan Fraser je teda strašný. Nechápu, co se s tím chlapem stalo. Škoda ho. Trochu mě mrzí, že jsem nikde nepostřehl Cladiu Gerini, ale nevadí. Herecky to bylo skvělé, scénář a režie byly slabé. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka, sice průhledná jak sklenice s vodou, ale díky výbornému obsazení se na ni docela v pohodě koukalo. Přestřelky idiotské a naprosto nereálné, ale zase to vyvážila fajn muzika, ucházející dialogy i pohodový herecký výkon hvězdného obsazení. Za mne slušných 60%. Na rozdíl od mnohých jiných stárnoucích hvězd, Travolta tímto ukazuje, že zoufalý rozhodně není. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku, proč jen ten film je tak nezajímavě a nudně natočený. Vždyť příběh není úplně k zahození. Velká škoda promrhaného potenciálu. Hlavně tedy proto, že se to tady hemží takovými hereckými esy, jakými jsou John Travolta, Morgan Freeman nebo dnes už i Brendan Fracer. Posledně jmenovaného týpka mám mimochodem mnohem raději s těmi nabranými kily než jako švarného probouzeče mumií. (50%) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Lepší režisér by možná podobný námět očesal o nepřirozeně znějící dialogy, dodal mu tempo a vylepšil dojem z některých těžkopádných odhalení. Nemluvě o tom, že by akční scény (kterých naštěstí není moc) pak nemusely působit komicky. ALE, i když má The Poison Rose pořád daleko k něčemu opravdu dobrému, je třeba jedním dechem dodat, že kdyby kousky takovéhle kvality nyní natáčel například Bruce Willis, byli bychom za to ještě rádi. Protože když už mít nakročeno k hereckému důchodu, kde zkrátka kinohity do klína nepadají, je i lacinější televizní detektivka lepší než tupé akční céčko. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extrémne pomalá detektívka, v ktorej Travolta rieši totálne nezaujímavý prípad vo svojom rodnom meste a všetko to ešte celý čas nudne komentuje. Po pár minútach som mal pocit, že sa zastavil čas. Na súčasné typické Travoltové filmy sa tu nájde v obsadení väčší počet známejších hviezd, ale nikto z nich tu nič svetoborné nepredvedie. Jediný kto vyniká je komicky pitvoriaci sa extrémne vyžratý Brendan Fraser. Na ňom som sa párkrát zasmial. Travolta ma pre zmenu rozosmial vo WTF scéne v ktorej zoskočí z budovy na zem. Alebo spadne? Behom letu sa to zmenilo zo zoskoku na pád. Výsledkom je totálna nuda, ktorú fakt neviem komu by som odporúčil. 3/10. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama