Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pošťák vždycky zvoní 2x a dementi co chtěj chcípnout ťukaj 2x na dveře babušky Jagušky. Ta se nasere, že jí někdo vyrušil od pletení ponožek nebo čumění na Ordinaci a hned zahájí svou kletbu. Všichni mladí to ví, všichni se o tom spolu baví a co myslíte? Ťukaj dál? No jasně, že jo. Jednou takhle zabuší černoušek a jeho bílá přítelkyně (miluju jak do filmů serou čím dál častěji barevné páry a jo, vím že ode mě to sedí) no a čarodějnici to opět nasere. Černoušek zařve hodně rychle a bloncka, aby si zachránila prdel, kterou má pěknou, se rozhodne utužit svůj vztah s matkou, kterou už nikdy nechtěla vidět, ale tak když jde o život, člověk názor změní a běží za maminkou. Mamča je nadšená, že jí dcera dává druhou šanci a nadšeně si jí pustí do baráku. S tím otevře samo sebou i Jagušce a ta začne oběma kurvit život, jelikož bloncku prostě chce za každou cenu získat do svých rachitických spárů. Koukalo se mi na to každopádně fajně, občas jsem sebou i cukla, chytila se za hrudník v místech, kde mají holky kozy (já tam mám hovno, krom bradavek) a přerývavě dýchala jak po jebačce s mladým. Celkově vzato tedy musím tento horůrek pochválit, Jagušku poplácat po vychrtlém ramínku, za dobře odvedené strašení ale, že bych od teď na důchodkyně radši zvonila, aby mě nesežraly, to zase ne-e. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době sáhnu po méně známém hororu, který příjemně překvapil. Don't Knock Twice přichází jako zjevení a už v prvních minutách by se napětí dalo krájet. Rozjezd je velmi solidní, pak přijde na chvilku ústupek, ale dále nemám co vytknout. Výborná atmosféra, napětí a herecké duo funguje dobře. I když jsem dlouho přemýšlel o třech hvězdách, nakonec závěr není až tak předvídatelný, jak se na první pohled zdá, což chválím. 7/10 = 75% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Pohádka o drbnuté blondýnce, která se nechá vyprovokovat černouškem a spustí řetězec divácky nepříliš atraktivních událostí. Pokud horor není zajímavý ani děsivý, tak je zbytečný. Tento snímek nebyl zajímavý ani děsivý drtivou většinu stopáže. Oslovilo mě až několik závěrečných minut. Snímek nepřináší na hororovou scénu svěží vítr. Přináší maximálně netradičně vysoký přával zrzounů a zrzic. Čarodějnice není děsivá a atmosféra je po většinu stopáže rovněž žalostná. Lepší hvězda. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Zápletka není nijak komplikovaná, ale dobře zpracovaná a ozvláštněná napjatým vztahem matky a dcery, kde obě pikají za své hříchy z mládí. Film těží hlavně z dokonalé hororové atmosféry, která je místy hustá jak mlha, která by se dala krájet u Rákosníčka. Závěrečný twist je povedený, až vás zamrazí v zádech. Don't Knock Twice je prostě velice chutná jednohubka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mi moc záživná nepřišla. Sledovat dramatickou vložku v podobě chladného vztahu matky a dcery není ničím výjimečným a zvláště když se tomu věnuje podstatná část děje. Sice se díky několika indiciím dozvíme, proč k tomu došlo, ale chyběly mi potřebné emoce, které režisér prostě nedokázal pořádně prodat a hlavně přenést na filmové plátno. Navíc mi ani jedna z ženských postav nebyla zprvu moc sympatická. To se v průběhu filmu sice zlepšilo, ale ani tak jsem z toho moc „odvařený“ nebyl. O to víc jsem se soustředil na to, co že se skrývá za dveřmi, na které nemáte klepat dvakrát. Babayaga jak si jí pamatujeme třeba z Mrazíka, to každopádně nebyla – což bylo mimochodem dobře. Nicméně již po prvním letmém seznámení v poblikávající chodbě mi bylo jasné, že tady máme klon hned několika postav z jiných filmů a originalitou to teda každopádně moc nehýřilo. Směs Samary/Sadako (Kruh), Kayako (Ju-on), bytost z filmu Lights Out, nicméně vypadala v ponurých scénách docela slušně a do ranečku dostala i pohybové kreace svých slavnějších předchůdkyň. Z toho samozřejmě vyplynulo i to, že se na scéně konečně objevila hororová atmosféra a nějaké ty lekací scény. Jejich dávkování však nebylo v takové míře, abych se z toho posadil „na prdel“ a krčil se strachy někde v koutě. Nicméně zlepšení tu bylo, o tom žádná… Zhruba od chvíle kdy jsou Jess i Chloe terorizovány temnými silami v jejich domě, si mě tento film nakonec získal na svou stranu. Atmosféra se zlepšila, stejně tak i herecké výkony obou dam a já tak netrpělivě očekával gradující finále. O tom jestli bylo vydařené, se dá sice dost polemizovat, ale každopádně nebylo nejhorší. Dle docela vysokého hodnocení jsem však očekával o dost lepší podívanou, než se mi nakonec dostalo. Britové tak bohužel stvořili jen další průměrnou záležitost, která do mé TOPKY určitě patřit nebude. 50% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama