Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tady někdo nakoukal moderní horory a okopíroval strašící postupy, bohužel ale také přidal porci rodinného dramatu a na závěr se snažil vystavět detektivní zápletku. Pokud film zůstává u strašení, funguje to poměrně přesvědčivě. Zbylé ingredience jsou bohužel hrozné. Britský příspěvek do čarodějnických témat nemá šanci na nějaký výraznější zápis do historie. 40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle malé, snaživé horůrky, mám rád čarodějnictví a miluju prsa Katee. Atmosféra je řádně hustá, umocněná naprosto ale naprosto famózním hudebním podkresem, Javier Botet je opět dobrá zrůdička a sem tam mi k té husí kůži přistála i menší mrtvička z nějaké té lekačky. Příběh malinko u konce ztrácí tempo i dech, ale vše zase vynahradí neprokouknutelná pointa a na horor poměrně silný dramatický scénář. Další + je u mě atmosféra Británie. Asi o jednu * nadhodnocuju, ale v dnešní době mizerné kvality vyprodukovaných hororů se musí počítat každý nadprůměrný kus a tím Don't Knock Twice určitě je. Bavilo mě to, bál jsem se....účel slova horor splněn. 69%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mě docela překvapujete, lidi. Po delší době se objeví dobrý, skoro až starosvětský horor s klasickými postupy strašení, a spousta z vás si jen stěžuje na všemožné vykrádání a absenci originality. Vážně jste u duchařiny něco takovýho čekali? DNESKA? Pokud ale nepatříte k rejpalům a chcete se na hodinku a půl "jenom" pobavit, existuje solidní pravděpodobnost, že vás tahle novinka nenasere. Je totiž docela prima sledovat horor, u něhož vám hlavní postavy nejsou úplně u zadku i přes to, že příběh nabídne pár logických kopanců. Každopádně, atmosféru to má moc pěknou, občas je to poměrně strašidelný a tentokrát nevadí ani pídění se po pravdě, s čímž navíc souvisí i příjemný závěrečný twist. Zkrátka nemám důvod nadávat, bavilo mě to a tečka. (70%) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Moc povedená záležitost, která pojala originálně klasický námět o démonech. Poučení zní, neklepejte sousedovi dvakrát na dveře, mohlo by se stát, že výborně ztvárněná babka udělá bu bu bu. S hrdiny se dobře pracuje a klišé, ne klišé, děj je dobře budován, lekačky fungují a scény, kde se objevuje zlo, umí navodit hutné napětí. Dokonce i závěr je vypiplaný precizněji, než to ke konci vypadalo a evidentní talent James nelze popřít. Po technické stránce se tomu nedá nic vytknout, včetně výborné hudby.......7/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže jej matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jej jedinou nádejou na záchranu je jej matka, lenže otázkou je to, či sú dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. - Na Don't Knock Twice som sa tešil už od prvého momentu, kedy som sa o tomto projekte dozvedel, pretože spojenie talentovaných herečiek Katee Sackhoff a Lucy Boynton, ktoré straší perfektný Javier Botet, je velmi slubným námetom. Don't Knock Twice svojím názvom nahneval kopu ludí v USA, čomu trochu nerozumiem, ale napriek tomu, že ide o modernú ducharinu, sa nejedná o projekt, aký sa dá nájsť každý týždeň. Tvorcovia sa vyhli klasickým zbytočným zoznamovačkám a už od prvých minút sa ide na hororovú akciu. Atmosféra funguje schopne a Javier Botet straší s prehladom, takže v tejto oblasti nemám čo vytknúť. Ideálnym doplnkom bola aj legenda o Babe Yage, ktorá mi pomohla zistiť, prečo to malo release v Rusku skôr, než v USA. Osamelý dom zvláštneho tvaru pri ceste pôsobí nepríjemne a tvorcovia zvolili inteligentný prístup, kedy sa dej uberá rôznymi smermi a preto to celé nepôsobí priamočiaro, čo je len dobre. Po niekolkých mesiacoch sa v horore objavil svet Upside Down, čo je len plus. Jediným mínusom je velmi rýchly koniec. Celé to na mňa pôsobilo velmi dobre, fungovalo to správne a ďalšie hororové projekty miestneho obsadenia budem netrpezlivo vyčkávať, pretože hlavne Javiera Boteta v blízkej budúcnosti čakajú úlohy v tých najväčších hororových projektoch. + Javier Botet + herečka z Oculus + herec z 13 Eerie + herečka z February ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama