Kamera:
Noah RosenthalHudba:
Joel P. WestHrají:
Kyle Gallner, Adam Nee, Matthew Gray Gubler, Melissa Benoist, Stephen Lang, Eric Christian Olsen, Johnny Pemberton, Beth Grant, Cooper Huckabee (více)Obsahy(1)
Komediálne dobrodružstvo oživuje ikonické literárne postavy Marka Twaina Huckleberryho Finna (Kyle Gallner) a Toma Sawyera (Adam Nee) a zasadzuje ich ako dospelých mužov do atmosféry súčasnosti. Drobný kriminálnik Huck Finn dúfa, že zanechá svoju temnú minulosť potom, čo ho prepustia z väzenia. Jeho životný priateľ a skorumpovaný policajt Tom Sawyer má však iné plány. Tom sa nedokáže vzdať svojich snov z detstva o bohatstve a dobrodružstve, preto založí „bandu lupičov", do ktorej privábi ďalších kamarátov Joa Harpera (Matthew Gray Gubler) a Bena Rogersa (Hannibal Buress). Má premyslený plán, ako s ich pomocou získať vysnívaný poklad. Nedostatky tohto plánu však vyjdú čoskoro na povrch a spôsobia, že sa štvorica mladých mužov dostane na divokú cestu s nebezpečnými dôsledkami. (Incantator)
Bez problémů koukatelná jednohubka. Novodobej Mark Twain. Knížku mám v docela dobré paměti a nápad, převést Toma a Hucka do doby ájfounů a glocků není zrovna krok špatným směrem. Pobavenej minimálně na 55%. P.s.: černošskej civilista je nepřekonatelnej ()
Lepší než jsem čekal...i přes nízký rozpočet má tato komedie docela spád. ()
Snesitelná kriminálka, která je trochu schizofrenní v tom, jestli chce být odlehčenou komedií nebo brutálním thrillerem, ale má sympatické hrdiny, skvělého Stephena Langa a příjemné tempo. Žádná extratřída, ale některé vtipy opravdu stojí za to a finální honička je kulervoucí. | Hucka Finna a Toma Sawyera jsem nečetl, takže mě film nijak neuráží. ()
Převedení Toma Sawyera a Hucka Finna do současného světa a do dospělosti není překvapivě až tak špatný nápad, jak by se na první pohled zdálo. Ve skutečnosti je ten film celkem funkční, a to jak v případě, kdy předlohu ještě pořádně neznáte, tak i v případě, kdy chcete prost jen sledovat film. Není to skvělé ale ujde to. ()
Nějak mi to nesedlo sem tam nějaká sranda, Lang skvělej ale jinak nic moc ... ()
Photo © Gravitas Ventures