Tyler PerryScénář:
Tyler PerryHudba:
Philip WhiteHrají:
Tyler Perry, Patrice Lovely, Cassi Davis, Ciera Payton, David Otunga, Joel Rush, Rome Flynn, Kj Smith, Jen Harper, Selena Anduze, Tiffany BlackVOD (2)
Anthony a Vianne slaví čtyřicetileté výročí svatby. Jenže Athony je záletník a na tajné schůzce s jinou ženou dostane infarkt. Místo rodinné oslavy tak rodinu čeká pohřeb. A aby toho nebylo málo, postará se skupinka potrhlých příbuzných o pořádný rozruch... (TV Prima)
Osm nominací na Zlatou malinu….opakuji osm nominací na Zlatou malinu. Pro Evropského diváka těžko uchopitelná kombinace smutných let Eddie Murphyo a toho nejhoršího z Cosby show…..vtipné jako pohřeb vašeho nejoblíbenějšího strýčka a zbytečné jako volby v Putinově Rusku. Je mi líto, ale o humoru mám diametrálně odlišné představy než Tyler Perry. ()
Už obálka naznačuje, že v Bronxe by bolo vypredané a za kásting by sa nemusel hanbiť ani známy zvodca Bill Cosby. A ono to bolo presne tak vtipné, ako jeho show. ()
Obed som navaril, povysával, osprchoval som sa a o nič som neprišiel. Aspoň som nemusel zvyšovať jas. A ešte veci zo sušiaka som stihol poskladať a toto nie a nie skončiť. Perfektný film na domáce práce. Super ODPAD! ()
Photo © Lionsgate

- Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). Natáčelo se pouze 7 dní. (ČSFD)