Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfová! - 21% vs. Ano, šéfe! - 78%. Takže jestli dobře počítám, tak 57% dělá absence / přítomnost "hlášek" typu "No ty vole, to ses asi posral, ne? Voe, takovou sračku někomu servírovat! Voe, do prdele, to je hnus, voe!"? Ano, uznávám, že Jitka a Santo nejsou zrovna nejcharismatičtější osobnosti, ale po té zdrcující vlně kritiky jsem čekal něco absolutně jiného a mnohem horšího. Čekal jsem arogantní kretény s nosem nahoru, kterým není nic dobré, protože jsou to všechno český hnusy, který by oni ve svých německých restauracích nikdy nikomu nepodali a který se s italskou kuchyní nedají vůbec rovnat... A co jsem dostal? OK, možná trošku nemastní neslaní, ale pořád milí, sympatičtí lidé, kteří působí dojmem, že gastronomii rozumí a snaží se pomoci, Ale bez těch kurev a prdelí se to zřejmě plebsu nelíbí, což...? 80% ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl jako takovou tragédii. Je to zkrátka jiné o to, kdo to uvádí. Jsou jiní než Pohlreich ale lepší, než kdyby si na něj hráli. Je to nezvyk, ale to asi museli všichni očekávat. Já si myslím, že to bude chtít čas. Každopádně mi přijdou sympatičtí a líbí se mi, že tady není první cíl hned někoho ztrapnit tak, jak to bylo původně. ()

Reklama

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si někdo na té Primě mohl myslet, že tohle bude dobrý nápad? Na první díl jsem se podíval ze zvědavosti a celé to na mě působilo jako špatná parodie na původní Ano, šéfe. Ten formát může samozřejmě fungovat i bez Pohlreicha, ale to by musela být novým šéfem (šéfovou) nějaká charismatická, zajímavá a zábavná osobnost. Všechny tyto atributy Jitka Pagana a její synáček postrádají. Zásadním problémem je také to, že nedošlo k žádné výraznější obměně formátu. Hudba při znělce je stejná, průběh návštěvy "šéfů" je víceméně stejný ("Máme tady třetí den u Černého kohoutka"), uděluje se stejná nálepka jako dřív, jen s tím rozdílem, že místo Pohlreicha jsou tam dva nesympatické ksichty. Jediným rozdílem je to, že naši přechytralí "šéfové" sami nevaří, zvou si svého kuchaře, který vaří místo nich. To, že se v této nové verzi více soustředí na servis a ostatní věci, jsou jen hezké řeči. I když byla za Pohlreicha jádrem pořadu kuchyně, šéf se věnoval i ostatním aspektům restauračního provozu - mnohokrát pendloval i servírky (jak se mají tvářit, jak nabízet víno atd.) a radil ohledně interiéru. Takže tento pořad nic nového nepřináší. Kdyby třeba udělali českou verzi show "Hotel Hell", mohlo by to fungovat. Tedy s jinými moderátory. Ale dělat to samé, jen mnohonásobně hůře, to je prostě mizérie. Sledování dalších dílů nehrozí. Hodně bych se divil, kdyby to Prima po těch 6 dílech nezařízla. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkově znásobená prima žumpa, která z původního vadného základu udělala velelejno a rozmázla jej od Aše po Ostravu. Marné je i čekání, že se tomu půjde zasmát, neboť oba dva retardovaní aktéři - retardovaná prasnice jako matka a retardované prase jako její syn, co stěží byli schopni se ve svých studentských letech našprtat slabikář, a dokončit tak po devíti letech první třídu základky pro retardované prasata a slepé opice, vtipem vůbec nesrší a ani Mě, jako někoho nenáročného k pobavení, co se rád od srdce zasměje i u takových prostých aktů - jako uhryznutí vlastního obtloustlého prstu, či upadnuvší penis za pochodu, se absolutně neděje. Všem, co někdy měli nějaké výhrady k 'Ano, Šéfe!', si mohou být skálopevně jisti, že tady je vše mnohonásobně horší. Klusák s Remundou vykouzlili nemožné, páč se dokázali z absolutního tvůrčího dna propadnout ještě mnohem níže, kam Slunce nesvítí, kde mozek nevnímá a kdy se za poživatelný pokrm vydávají taková hovna, co by nežral ani hladovějící bezďák z nejbližšího chánova. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama