Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Taková česko/německo/italská parodie na Ano šéfe! I když scénárista asi zůstal podle všeho původní, neboť tolik známých hlášek se opakuje až hrůza (tohle jídlo mě baví, ...si nás zavolali a vyslali SOS atd.). Začátek reality show celkem krušný. Paní máma Pagana a malý Pagáč působí strašně nesympaticky. Líbí se mi, jak se elegantně natahuje stopáž pořadu. Pagáč něco řekne a maminka to po chvíli zopakuje. Nechci pořad hned zatracovat, neboť původní ano, šéfe s Pohlreichem mě ze začátku taky nijak zvlášť neoslovilo. Ale Zdeněk působil jako daleko větší profesionál a expert než tihle dva dohromady. Co se prvního dílu týče, přijde mi to jako hodinové tlachání do prázdna s lekcemi italštiny, ale... uvidíme dál.. Docela fajné jak se majitel rozohnil na Pagáča, jednu chvíli jsem myslel, že ho naseká do lazaní :) ()

RoneXxXD odpad!

všechny recenze uživatele

No..a je to v pr*deli. Koho zajímají nějací pošuci o kterých jsem já a ani nikdo zde asi neslyšel,kteří budou mluvit do jídla a jak to dělat? Pardon,ale Pohlreich je jen jeden a byla to největší špička a je nejlepší ve svým oboru zde v ČR. Když mluvil,věděl o čem,a hlavně uměl poradit těm lidem a říkat jak to dělat dobře. Tady v týhle "novince" se řeší něco co by nikoho v kuchařkské show nezajímalo a hlavně ne zrovna u lidí,kteří nejsou vůbec zajímavý. Stala se z toho sláťanina. Neměli už dál pokračovat a hlavě ne bez Pohlreicha. ()

Reklama

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama