Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby Bridget Jonesová hledala ještě větší zoufalku, než je ona sama, v Kate (Emilia Clarke) by se určitě trefila do černého. Ta holka sice vypadá jako roztomilý diblík, ale ve skutečnosti je magnetem na špatná rozhodnutí všeho druhu – nerozumí si s vlastní rodinou, nevyzná se sama v sobě, neumí si najít normálního chlapa a navíc pracuje v obchodě s vánočními potřebami. To se pozná tak, že chodí v asexuálním skřítkovském kostýmku, neustále cinká rolničkou a v hlavě jí pořád jede vánoční hit George Michaela „Last Christmas“. Přitom přesně před rokem balancovala mezi životem a smrtí, když podstoupila velmi komplikovanou operaci. Jeden by řekl, že si té „druhé šance“ bude víc vážit, ale Kate je evidentně všechno fuk. Okázale kašle na všechno a na všechny a životem proplouvá cestou nejmenšího odporu. Pak ale potká Toma (Henry Golding), trochu záhadného mladíka, který se jí čím dál víc začne plést do cesty a do života. A i když je Kate odhodlaná pokračovat ve svém dosavadním stylu života, vlivem tohohle kluka, vánoční atmosféry a magického Londýna začne její předčasně okoralé srdce velmi rychle tát. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (274)

Handle 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nevěděl, jestli dát tři nebo čtyři, ale tak když jsou ty Vánoce no... Kouká se na to totiž po většinu stopáže fajn, je to milé, sice docela neoriginální, ale jinak roztomilé. A na druhou stranu - když se o originalitu tvůrci pokusili ke konci, tak to docela zmrvili a vlastně bylo lepší vše to milé a neoriginální před tím. Nicméně čekal jsem to i horší a linka s rodinou, vánoční atmosféra a sympatický výkon Emilie Clarke to nakonec vyrovnal, že převládá spokojenost. Jen od toho prostě nečekat nějaké super velké dílo. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Když spojíte Bridget Jonesovou s Láskou nebeskou, přidáte obchůdek s vánočními předměty v zasněžené Covent Garden, hity George Michaela a jednu životní smolařku, co možná konečně našla tu pravou lásku, musí z toho vzniknout báječná britská vánoční komedie! A když k tomu ještě navíc přidáte jugoslávské uprchlíky, černošské lesby, brexit, mulaty a černochy, bezdomovce, transsexuály, transplantace srdce, dějové twisty, mystiku, primitivní "americký" humor (ptačí trus v oku, pád do odpadků), love story mezi Číňankou, co se jmenuje Santa, a podivínem s neustále otevřenou hubou, co je profesorem přes zelí, spoustu scén a nápadů vykradených z jiných filmů a přehrávající obočí Emilie Clarke, které roli trapné smolařky nevěříte ani na vteřinu..., tak to možná celé úplně poserete a zbude jen podivný ezoterický miš maš, co vánoční atmosféru nenavodí ani kdybyste si ho pustili čtyřiadvacátého večer pod stromkem. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Škoda toho nudnějšího prostředku, jinak poměrně zdařilý vánoční film, což je tak trochu malý zázrak, protože když se podíváte do kategorie vánoční filmy, tak od doby Lásky Nebeské nebo její polské variace Noci plné zázraků nevzniklo takřka nic koukatelného, co by mělo slušný příběh a pěknou vánoční atmošku. Tady se to však chvílemi povedlo, za což posílám 4 hvězdy. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dám štyri kvôli Eme Clark. Ja jej úsmev zbožňujem a je tu milo naivná a má kopec vtipných momentov a unesie hlavne na svojich ramenách celý film a jej premena je krásna. Nebyť romantickej línie film by pre mňa fungoval podstatne lepšie. Jednak preto lebo som zápletku prekukol takmer okamžite a tiež preto, pretože keby sa to nesie v tradičnejšom štýle a nesnaží sa to byť silene magické, uveril by som tomu kúzlu viac. Ale je to každopádne krok dopredu pre Feiga, ktorého filmy moc nemusím. Fajn atmosféra a Emma Thompson rulez. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak, co si budeme povídat. Jde o slabší film svého "druhu", který ale z průměrného scénáře vytáhlo skvělé obsazení. Zápletku jsem měl už v polovině filmu hotovou, nicméně to čekání na rozuzlení bylo vcelku příjemné. I když, Paul Feig je velice průměrný režisér. Škoda, lepší ruka mohla z tohodle filmečku vytáhnout mnohem, mnohem větší zážitek. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Tento film využíval stratégie udržateľnosti na zníženie emisií uhlíka a dopadu na životné prostredie. (Arsenal83)
  • Místo, kam jdou Tom (Henry Golding) a Kate (Emilia Clarke) bruslit, je Alexandra Palace v Severním Londýně. Ve skutečnosti je nějakých 15 km od centra, kde se v tu dobu nacházejí a kam se po bruslení opět vrátí. (FoxMulder)

Reklama

Reklama