Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

petero 

všechny recenze uživatele

Stratilo to vtip a slušný švih dvojky, no Miner opäť potvrdil že je skvelý hororový režisér. Jason konečne dostáva svoju masku, bohužial iba pol hodinu pred koncom, kedy nasleduje to pravé inferno. Dovtedy ako keby sa len skrýval. Super masky a vraždy. Podrezaný vtipálek, zásah mačetou do rozkroku a harpúnou do oka, prebodnutie žeravím kutáčom, roztlačenie hlavy s vylezením oka - to sú najvypečenejšie znaky tejto časti. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Piatok trinásteho" je moja suveréjne najobľúbenejšia slasher horrorová séria. Nemŕtvy zabiják Jason Voorhees a jeho brutálne vražedné vyčínanie pri jazere Crystal Lake. Tretia časť ("Friday the 13th Part III") je podarenou súčasťou tejto kultovej americkej vyvražďovacej kolekcie. Výrazná a významná je najmä tým, že si tu Jason prvý krát nasadí starú hokejovú brankársku masku. Doplnok, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou jeho image. Mimochodom, v tomto diely Jason zabije dvanásť ľudí. **** ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý slasher. Možno jeden z najlepších. Oproti predošlým dvom častiam posun minimálne o level vyššie. Napätie neporovnateľné, rovnako atmosféra a Jason sa konečne ukáže. Nečaká celý film niekde v tme, aby nakoniec vystrčil iba ruku, ukáže sa celý a konečne má masku! Inak zaujímavé, že jeden režisér dokáže natočiť dva filmy o tom istom, kvalitatívne obidva úplne niekde inde. Toto už nie je priemer, toto je právoplatný zástupca slasherovej prvej ligy. A tie mordy... 85% (v rámci žánru samozrejme) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl má stejnou úroveň jako druhý. Aby taky ne, když si jej natočil Steve Miner, ten člověk má prostě talent. O tom se ostatně můžeme přesvědčit již v úvodní scéně, kde si krásně pohrává s prvními obětmi. Pak Jason smlsne na třech motorkářích a jde se na mládež. Hodně se mě líbí že se tady vskutku na sympatie nehraje a i ti nejmilejší z nejmilejších končí stejně pod Jasonovou mačetou. Poprvé zde vystupuje v hokejové masce. Body count: 12. Hodnocení 70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, těžko uvěřit, že někoho může bavit úplně to samé napotřetí. A to je ještě několik dalších pokračování... Jestli jsem měl po chabé dvojce ještě chuť na trojku, tak teď už se mi chce s touto chaboučkou vyvražďovací sérií nadobro skoncovat. Film je blbý, nudný, některé scény hrozně trapné a nemyslím po technické stránce, ta je na tu dobu zmáknutá vcelku dobře, ale v chování postav. V té době to lidi možná žrali, teď už to působí spíš divně než hororově. Já osobně si dám radši nějakou novodobější vyvražďovačku. 40% ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Jediný díl série, kde žádná z postav nezmíní jméno Jason. (Chatterer)

Reklama

Reklama